Πολυτελής κατοικία στη Βόρεια Εύβοια

ΕΡΓΟ

Συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης, κεντρικού κλιματισμού και ζεστού νερού χρήσης

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Τη μελέτη, προμήθεια και τεχνική υποστήριξη εγκατάστασης των συστημάτων θέρμανσης, κλιματισμού και ζεστού νερού χρήσης πολυτελούς κατοικίας στο Πευκί Ευβοίας, ανέλαβε η Η/Μ ΕΡΓΑ – Παλιογιάννης.
Για τη θέρμανση του κτιρίου εφαρμόσθηκε το κορυφαίο γερμανικό σύστημα P-floor ενδοδαπέδιας θέρμανσης, ενώ ο «αόρατος» κλιματισμός του κτιρίου περιλαμβάνει τερματικές μονάδες αέρα – νερού (fan coil units) της παγκοσμίου φήμης εταιρίας Carrier, οι οποίες θα τοποθετηθούν εντός των ψευδοροφών και η διανομή του αέρα γίνεται με δίκτυα αεραγωγών και στομίων.
Δύο αντλίες θερμότητας Carrier – Toshiba εγκαταστάθηκαν για την θέρμανση και ψύξη της κατοικίας καθώς και την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, η οποία θα υποστηρίζεται και από την ηλιακή ενέργεια μέσω συστήματος βεβιασμένης κυκλοφορίας με boiler και ηλιακούς συλλέκτες MEGA Sol.
Η επιλογή όλου του εξοπλισμού και η εφαρμογή των συστημάτων αυτομάτου ελέγχου, κατατάσσουν την κατοικία στις υψηλότερες ενεργειακές κλίμακες με αποτέλεσμα τη μέγιστη οικονομία λειτουργίας και τις τελειότερες συνθήκες άνεσης.
Η πρώτη φάση εγκατάστασης 240 τετραγωνικών ενδοδαπέδιας θέρμανσης ολοκληρώθηκε και ακολουθεί η κατασκευή του μηχανοστασίου.

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να συνεχίσετε

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζεται προβλήματα με το λογαριασμό σας παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή