3η γενιά ΗΛΙΑΚΩΝ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΩΝ
Σειρά 3G Titan

Η 3η γενιά ηλιακών θερμοσιφώνων MEGAsol είναι εξοπλισμένοι με το τελειότερο boiler ηλιακού. Υψηλής αντοχής, μέγιστης απόδοσης, εύκολης συντήρησης, κατασκευασμένο και πιστοποιημένο με τις αυστηρότερες προδιαγραφές της Ευρώπης, με 7 σημεία υπεροχής και 5 χρόνια εγγύηση

Δοχείο διαστολής

Οι κατηγορίες των προϊόντων μας διατίθενται με πλήρης γκάμα και είναι πάντα προσαρμοσμένα στις τελευταίες εξελίξεις τις τεχνολογίας με γνώμονα την ποιότητα και την εξοικονόμηση ενέργειας. Τόσο από την έδρα μας όσο και από συνεργαζόμενες αποθήκες διανομής σε Αττική και Θεσσαλονίκη φροντίζουμε για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση του πελάτη μας 

Βαλβίδα πίεσης και θερμοκρασίας

Ένα εκρηγνυόμενο δοχείο νερού 100 λίτρων έχει τη δύναμη μισού κιλού εκρηκτικών και την ικανότητα να καταστρέψει ένα σπίτι.
Οι βαλβίδα θερμοκρασίας και πιέσεως, προλαμβάνει την υψηλή θερμοκρασία νερού που μπορεί να προκαλέσει θερμό ατμό στη βρύση ή σε οποιαδήποτε έξοδο νερού του συστήματος. Επίσης, προλαμβάνει τις υψηλές πιέσεις που μπορούν να βλάψουν τους σωλήνες νερού ή τα εξαρτήματα του. Η MEGAsol δίνει μέγιστη προστασία συνοδεύοντας το boiler του ηλιακού με τη νέα βαλβίδα ασφαλείας πίεσης και θερμοκρασίας.

Ανοδική προστασία

Πρωτοποριακή κατασκευή με εξωτερική τοποθέτηση της ράβδου ανοδίου μαγνησίου για προστασία κατά της διάβρωσης από ηλεκτρόλυση. Η αντικατάσταση του ανοδίου γίνεται πλέον πολύ εύκολα χωρίς να χρειάζεται να βγει η αντίσταση και χωρίς να αδειάζει το νερό του boiler

Μεμβράνη προστασίας

Το εσωτερικό θερμοδοχείο νερού χρήσης και κλειστού κυκλώματος των ηλιακών  MEGAsol πριν την χύτευση της θερμομόνωσης, τοποθετείται εξολοκλήρου μέσα σε μία μεμβράνη προστασίας σφραγίζοντας την πλευρική φλάντζα της αντίστασης και όλες τις υποδοχές του boiler. Έτσι προστατεύεται πλήρως η διάβρωση του θερμοδοχείου από τυχόν εισροή νερού από το εξωτερικό περίβλημα ή από την φλάντζα της αντίστασης.

Θερμοδοχείο

Ατσάλι θερμής έλασης πάχους 2,5mm
με ΔΙΠΛΗ εσωτερική επισμάλτωση σε
θερμοκρασία 860 οC κατά DIN4753.

Εξωτερικό περίβλημα

Ατσάλι γαλβανισμένο εν θερμώ, και
μεταλλική ηλεκτροστατική βαφή. Τα πάχη των πλαϊνώνκαλυμμάτων είναι 0,6mm και του κυλίνδρου 0,5mm.
Τα boiler των ηλιακών θερμοσιφώνων 120, 150 και 200 λίτρα είναι χρώματος λευκού για τα τύπου ταράτσας και κεραμιδί για τα κεραμοσκεπής. Τα boiler των 250 και 300 λίτρων περιλαμβάνουν εξωτερικό περίβλημα ανοξείδωτης λαμαρίνας.

Χωρητικότητα νερού χρήσης

Ο αναγραφόμενος όγκος νερού των boilers της MEGAsol  είναι πιστοποιημένα η πραγματική χωρητικότητα του θερμοδοχείου

3η γενιά ΗΛΙΑΚΩΝ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΩΝ
Σειρά 3G Titan

Η 3η γενιά ηλιακών θερμοσιφώνων MEGAsol είναι εξοπλισμένοι με το τελειότερο boiler ηλιακού. Υψηλής αντοχής, μέγιστης απόδοσης, εύκολης συντήρησης, κατασκευασμένο και πιστοποιημένο με τις αυστηρότερες προδιαγραφές της Ευρώπης, με 7 σημεία υπεροχής και 5 χρόνια εγγύηση

 • Θερμομόνωση: Πάχους 60mm για τα δοχεία των 120 και 150lt και 50mm για τα δοχεία των 200, 250 και 300lt. Οικολογική, υψηλής πυκνότητας (43kg/m³) διογκωμένη πολυουρεθάνη, πυρίμαχη και υδατοδιαλυτή, η οποία περιβάλλει το θερμοδοχείο και τον μανδύα για ελαχιστοποίηση των θερμικών απωλειών και διατήρηση της θερμοκρασίας του ΖΝΧ.
 • Πλαϊνή φλάντζα: Διαμέτρου 140mm, για τη διευκόλυνση καθαρισμού του δοχείου από τα άλατα, την επιθεώρηση καθώς και την συντήρησή του.
 • Καθοδική προστασία: Διαστάσεις ανοδίου ø26x450mm ή ø22x500mm τύπος AZ63 υψηλής καθαρότητας. 
 • Εξωτερικό δοχείο διαστολής: Το boiler του ηλιακού συνοδεύεται από εξωτερικό δοχείο διαστολής για μεγαλύτερη προστασία.
 • Εσωτερικό δοχείο διαστολής: Ατσάλι ψυχρής έλασης  πάχους 1,5mm. συνδεδεμένο με τον εναλλάκτη διπλού μανδύα για την ελαχιστοποίηση απωλειών του κλειστού κυκλώματος.
 • Συμπλήρωση υγρού κλειστού κυκλώματος:  Ορείχαλκινος αρσενικός μαστός 1/2" BSP. Προστασία κατά των διαρροών με στεγανοποιητική ροδέλα EPDM.
 • Υποδοχή βαλβίδας ασφαλείας 2 Bar: Ορείχαλκινος αρσενικός μαστός 1/2" BSP. Προστασία κατά των διαρροών με στεγανοποιητική ροδέλα EPDM.
 • Είσοδος νερού δικτύου:  Ορείχαλκινος αρσενικός μαστός 1/2" BSP. Εδώ  συνδέεται ανεπίστροφη βαλβίδα ασφαλείας 10 Bar. Προστασία κατά των διαρροών με στεγανοποιητική ροδέλα EPDM.
 • Έξοδος ΖΝΧ: Ορείχαλκινος αρσενικός μαστός 1/2" BSP. Προστασία κατά των διαρροών με στεγανοποιητική ροδέλα EPDM.
 • Είσοδος ζεστού κλειστού κυκλώματος από συλλέκτη: Ορείχαλκινος αρσενικός μαστός 3/4" BSP. Η είσοδος αυτή συνδέεται με την άνω έξοδο θερμικού υγρού του συλλέκτη. Προστασία κατά των διαρροών με στεγανοποιητική ροδέλα EPDM.
 • Έξοδος κλειστού κυκλώματος προς συλλέκτη: Ορείχαλκινος αρσενικός μαστός 3/4" BSP.  Η έξοδος αυτή συνδέεται με την κάτω είσοδο θερμικού υγρού του συλλέκτη. Προστασία κατά των διαρροών με στεγανοποιητική ροδέλα EPDM.
 • Ηλεκτρική αντίσταση: Ισχύς 4,0 KW.
 • Θερμοστάτης ασφαλείας αντίστασης: Με διπολική προστασία και ασφάλεια. Όλα τα ηλεκτρικά εξαρτήματα έχουν σήμανση CE σύμφωνα με τα πρότυπα EN-60335-1 και EN-660335-2-21.

Διπλής ή Τριπλής Ενέργειας (χρώμα λευκό ή κεραμιδί)

120 λίτρα με εξωτερικό ανόδιο και υποδοχή δοχείου διαστολής, βαλβίδας πίεσης – θερμοκρασίας

160 λίτρα με εξωτερικό ανόδιο και υποδοχή δοχείου διαστολής, βαλβίδας πίεσης – θερμοκρασίας

200 λίτρα με εξωτερικό ανόδιο και υποδοχή δοχείου διαστολής, βαλβίδας πίεσης – θερμοκρασίας

250 λίτρα με ανόδιο στην φλάντζα της αντίστασης και υποδοχή δοχείου διαστολής

300 λίτρα με ανόδιο στην φλάντζα της αντίστασης και υποδοχή δοχείου διαστολής

Φυλλάδιο