Απόλυτη άνεση θέρμανσης και ψύξης

σε συνδυασμό με τη μέγιστη ευελιξία

Όταν ο κλιματισμός ενός κτιρίου απαιτεί την εγκατάσταση περισσοτέρων από μίας εσωτερικής μονάδας, στην περίπτωση που επιλέξουμε την τοποθέτηση κλιματιστικών μηχανημάτων τύπου split units δηλαδή κάθε εσωτερική μονάδα συνοδεύεται από την αντίστοιχη εξωτερική, τότε το τελικό αποτέλεσμα είναι σίγουρα αρχιτεκτονικά αντιαισθητικό και κατασκευαστικά πιο ακριβό.
Η λύση για τις περιπτώσεις που θέλουμε σε ένα κτίριο να εγκαταστήσουμε μέχρι και 5 εσωτερικές μονάδες χωρίς να χρειάζεται να έχουμε ένα αντιαισθητικό αποτέλεσμα στο εξωτερικό του κτιρίου με το οπτικό αποτέλεσμα των αντίστοιχων 5 εξωτερικών μονάδων να «ρυπαίνουν» αρχιτεκτονικά τις όψεις του κτιρίου, είναι η επιλογή ενός Multi Split συστήματος, όπου έως και 5 εσωτερικές μονάδες μπορούν να συνδεθούν σε μία μόνο εξωτερική μονάδα.

Στις περιπτώσεις που ο κλιματισμός του κτιρίου μας απαιτεί την εγκατάσταση έως και 15 εσωτερικών μονάδων, τότε η λύση είναι τα συστήματα Mini – VRF. Με το Mini – VRF σύστημα η εξωτερική μονάδα μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα διακριτικό σημείο του κτιρίου επιτυγχάνοντας ένα «αόρατο» σύστημα κλιματισμού.
Πέρα όμως από το αισθητικό αποτέλεσμα που επιτυγχάνουμε με το Mini – VRF σύστημα, υπάρχουν και αρκετά βασικά πλεονεκτήματα έναντι της επιλογής τοποθέτησης πολλών κλιματιστικών μηχανημάτων τύπου Split Units (μία εσωτερική με μία εξωτερική μονάδα) και συγκεκριμένα:
Ο θόρυβος λειτουργίας της μίας μόνο εξωτερικής μονάδας του Mini – VRF συστήματος είναι σημαντικά μικρότερος από τον συνολικό θόρυβο της ταυτόχρονης λειτουργίας των αντίστοιχων εξωτερικών μονάδων των Split Units μηχανημάτων, ακόμα και στην περίπτωση που λειτουργούν ταυτόχρονα μέχρι και 15 εσωτερικές μονάδες.

Το κόστος συντήρησης ενός συστήματος που αποτελείται για παράδειγμα από 13 εσωτερικές μονάδες και μία εξωτερική μονάδα είναι μικρότερο από το αντίστοιχο κόστος συντήρησης 15 εσωτερικών και 15 εξωτερικών μηχανημάτων.
Ο βαθμός απόδοσης και άρα η οικονομία λειτουργίας του Mini – VRF συστήματος είναι μεγαλύτερος και άρα το κόστος λειτουργίας του, σημαντικά μικρότερο.
Το κόστος αγοράς 13 εσωτερικών μηχανημάτων και μίας εξωτερικής Mini – VRF μονάδας, είναι μικρότερο από το αντίστοιχο κόστος αγοράς 15 εσωτερικών και 15 εξωτερικών μονάδων.

Τέλος τα Mini – VRF συστήματα κλιματισμού παρέχουν πλήρη αυτονομία επιλογής και λειτουργίας των εσωτερικών μονάδων. Έτσι μπορούμε να επιλέξουμε οποιονδήποτε τύπο εσωτερικής μονάδας για τον αντίστοιχο χώρο του κτιρίου μας (εσωτερικές μονάδες τύπου τοίχου, δαπέδου, οροφής, καναλάτο, κασέτας), έχοντας πλήρη αυτονομία λειτουργίας για το πόσες και ποιες εσωτερικές μονάδες θέλουμε κάθε φορά να βρίσκονται σε λειτουργία με την εξωτερική μονάδα να προσαρμόζει αυτόματα την απόδοση και την κατανάλωσή της με βάση των αριθμό και την ισχύς των εσωτερικών μονάδων που βρίσκονται ενεργοποιημένες, έχοντας ταυτόχρονα πλήρη αυτονομία επιλογής θερμοκρασίας των χώρων που θέλουμε να κλιματίσουμε.
Ο χειρισμός της κάθε εσωτερικής μονάδας επιτυγχάνεται από το κάθε χειριστήριο που ξεχωριστά διαθέτει η κάθε μία εσωτερική μονάδα.

Σύστημα Mini Super Modular Multi System (Mini-SMMSe) Inverter R32

Η τέλεια επιλογή για μικρού και μεσαίου μεγέθους εφαρμογές,
καθώς μπορεί να εξυπηρετήσει έως και 13 δωμάτια ενώ έχει εξαιρετική ενεργειακή κλάση ESEER ( >10).

Η μεγάλη γκάμα επιλογής τύπου εσωτερικής μονάδας μπορεί να ικανοποιήσει κάθε αρχιτεκτονική και λειτουργική απαίτηση.
Ιδανικό για εγκαταστάσεις με περιορισμένο διαθέσιμο χώρο λόγω του μικρού αποτυπώματος, του μεγάλου μήκους των σωληνώσεων, της υψηλής ανύψωσης και της οριζόντιας εξαγωγής του αέρα.
Υψηλή Ενεργειακή Κλάση Α++
Η μέγιστη ενεργειακή κλάση τόσο στην ψύξη όσο και στην θέρμανση.
Η μικρότερη κατανάλωση ενέργειας που έχει επιτευχθεί ποτέ σε μηχάνημα κλιματισμού, σε οποιεσδήποτε συνθήκες λειτουργίας.

Σχεδίαση και Αξιοπιστία

Για περισσότερα από 50 χρόνια η Toshiba παρέχει στους πελάτες της την εγγύηση και τεχνογνωσία της άψογης Ιαπωνικής ποιότητας. Η σειρά κλιματιστικών Shorai σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από κορυφαίους μηχανικούς της Toshiba και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις κατασκευής έχουν ως αποτέλεσμα ένα προϊόν ασύγκριτης ποιότητας και απόδοσης.

Υψηλή Ενεργειακή Κλάση Α++

Η μέγιστη ενεργειακή κλάση τόσο στην ψύξη όσο και στην θέρμανση. Η μικρότερη κατανάλωση ενέργειας που έχει επιτευχθεί ποτέ σε μηχάνημα κλιματισμού, σε οποιεσδήποτε συνθήκες λειτουργίας

Τεχνολογία DC Twin Rotary Inverter

Η τεχνολογία twin-rotary της Toshiba με διπλό περιστροφικό συμπιεστή επιτρέπει την προσαρμογή της ταχύτητας του συμπιεστή στις εκάστοτε ανάγκες επιτυγχάνοντας εξαιρετικό έλεγχο θερμοκρασίας και βέλτιστη απόδοση ακόμα και σε συνθήκες μερικού φορτίου, διατηρώντας με ακρίβεια την επιλεγμένη θερμοκρασία. Επιπλέον επιτυγχάνεται:
• Σταθερότερη ταχύτητα περιστροφής για ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση και υψηλή απόδοση σε ένα ευρύ φάσμα λειτουργίας. • Μείωση ανεπιθύμητων κραδασμών για μικρότερες καταπονήσεις του συμπιεστή και τριπλάσιο χρόνο ζωής έναντι των άλλων συμπιεστών της αγοράς.

Εύρος λειτουργίας από -10 ~ 46 °C στην ψύξη και -15 ~ 24 °C στη θέρμανση.

Tο πατενταρισμένο σχήμα νυχτερίδας των πτερυγίων του ανεμιστήρα μειώνει την αντίσταση του αέρα και τους κραδασμούς, συμβάλλοντας έτσι σε χαμηλότερα επίπεδα θορύβου.

Δείτε το βίντεο παρουσίασης του συστήματος Mini VRF της Toshiba

Συνδεσιμότητα εσωτερικών μονάδων σε μία εξωτερική: Μέχρι 13 εσωτερικές μονάδες

Ψυκτική Ισχύς: έως 15,5 kW

Θερμική Ισχύς: έως 18,0 kW

Βαθμός απόδοσης ESEER: μέχρι 10,99

Βαθμός απόδοσης SCOP: μέχρι 7,19

Στάθμη θορύβου εξωτερικής μονάδος: Από 49 έως 54 db(A)

Έντυπο εξωτερικών μονάδων Mini SMMS-e

Μεταφερθείτε στο e-shop
για προσφορές στις εξωτερικές μονάδες Mini SMMS-e

Μεγάλη γκάμα επιλογής εσωτερικών μονάδων

Εσωτερική μονάδα τύπου τοίχου σε τέσσερα διαφορετικά μοντέλα ισχύος

Δείτε το έντυπο εσωτερικών μονάδων τοίχου SMMS-e

Μεταφερθείτε στο e-shop για προσφορές στις εσωτερικές μονάδες τοίχου SMMS-e

Εσωτερική μονάδα κασέτα ψευδοροφής τύπου Slim 60Χ60 σε έξι διαφορετικά μοντέλα

Δείτε το έντυπο εσωτερικών μονάδων κασέτας τεσσάρων κατευθύνσεων SMMS-e

Μεταφερθείτε στο e-shop για προσφορές στις εσωτερικές μονάδες κασέτας Slim SMMS-e

Εσωτερική μονάδα τύπου κασέτα ψευδοροφής τεσσάρων κατευθύνσεων

Δείτε το έντυπο εσωτερικών μονάδων κασέτας τεσσάρων κατευθύνσεων SMMS-e

Δείτε το έντυπο εσωτερικών μονάδων κασέτας τεσσάρων κατευθύνσεων SMMS-e

Εσωτερική μονάδα τύπου κασέτα ψευδοροφής δύο κατευθύνσεων

Δείτε το έντυπο εσωτερικών μονάδων κασέτας δύο κατευθύνσεων SMMS-e

Μεταφερθείτε στο e-shop για προσφορές στις εσωτερικές μονάδες κασέτας δύο κατευθύνσεων SMMS-e

Εσωτερική μονάδα τύπου κασέτα ψευδοροφής μίας κατεύθυνσης

Δείτε το έντυπο εσωτερικών μονάδων κασέτας μίας κατεύθυνσης SMMS-e

Μεταφερθείτε στο e-shop για προσφορές στις εσωτερικές μονάδες κασέτας μίας κατεύθυνσης SMMS-e

Εσωτερική μονάδα καναλάτη ψευδοροφής τύπου
slim

Δείτε το έντυπο εσωτερικών μονάδων καναλάτων ψευδοροφής τύπου Slim SMMS-e

Μεταφερθείτε στο e-shop για προσφορές στις εσωτερικές μονάδες καναλάτες ψευδοροφής τύπου Slim SMMS-e

Εσωτερική μονάδα δαπέδου κρυφής τοποθέτησης

Δείτε το έντυπο εσωτερικών μονάδων δαπέδου κρυφής τοποθέτησης SMMS-e

Μεταφερθείτε στο e-shop για προσφορές στις εσωτερικές μονάδες δαπέδου κρυφής τοποθέτησης SMMS-e

Δωρεάν Μελέτη

Με ένα κλίκ, η υπηρεσία p-engineer της εταιρίας μας, θα σας αποστείλει μια εμπειριστατωμένη μελέτη και προσφορά για τον τρόπο, το κόστος και το οικονομικό όφελος εγκατάστασης ενός κεντρικού οικιακού συστήματος κλιματισμού για την εφαρμοφή σας

Carrier Mini VRF

Ο εφευρέτης του κλιματισμού και παγκόσμιος ηγέτης στα συστήματα θέρμανσης, ψύξης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, παρουσιάζει το πλέον ευέλικτο σύστημα κεντρικού κλιματισμού XPower Full DC Inverter Mini VRF για θέρμανση και ψύξη κατοικιών και μικρών επαγγελματικών εφαρμογών.

Έως και 15 εσωτερικές μονάδες σε μία εξωτερική με μεγάλη ευελιξία επιλογής για κάθε αρχιτεκτονική και λειτουργική λύση.

Έως και 15 εσωτερικές μονάδες σε μία εξωτερική με μεγάλη ευελιξία επιλογής για κάθε αρχιτεκτονική και λειτουργική λύση.

Μεγάλη γκάμα εξωτερικών μονάδων με απόδοση 12, 14, 15.5, 20, 22.4, 26, 40 και 45kW για σύνδεση από 7 έως και 15 εσωτερικές μονάδες.

Υψηλής απόδοσης και αντιδιαβρωτικής προστασίας ψυκτικό στοιχείο εξωτερικής μονάδος και αθόρυβης λειτουργίας, μηδενικών δονήσεως ανεμιστήρες εξωτερικής μονάδος, οδηγούμενοι από DC Inverter κινητήρες για οικονομικότερη λειτουργία και ευέλικτη προσαρμογή ισχύος στις απαιτήσεις του συστήματος.

Λειτουργία Auto Addressing των εσωτερικών μονάδων μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού. Εύκολη και γρήγορη αναγνώριση των εσωτερικών μονάδων, εκμηδενίζουν τα λάθη εγκατάστασης και επιτυγχάνουν γρήγορη εκκίνηση του συστήματος.

Ιδανικές για μεταφορά και εγκατάσταση σε περιορισμένο χώρο λόγω των μικρών διαστάσεων και της εξαγωγής του αέρα στο εμπρόσθιο μέρος της μονάδος.

Μεγάλο εύρος λειτουργίας κάτω από τις δυσκολότερες συνθήκες με θερμοκρασίες περιβάλλοντος από -5οC έως και +48οC σε ψύξη και έως -15οC σε λειτουργία θέρμανσης.

Υψηλής απόδοσης και αντιδιαβρωτικής προστασίας ψυκτικό στοιχείο εξωτερικής μονάδος και αθόρυβης λειτουργίας, μηδενικών δονήσεως ανεμιστήρες εξωτερικής μονάδος, οδηγούμενοι από DC Inverter κινητήρες για οικονομικότερη λειτουργία και ευέλικτη προσαρμογή ισχύος στις απαιτήσεις του συστήματος.

Εύκολη ψυκτική διασύνδεση της εξωτερικής μονάδος με ευελιξία σύνδεσης των σωληνώσεων σε τρεις κατευθύνσεις.

Η λειτουργία Auto Restart επιτυγχάνει αυτόματη επανεκκίνηση του συστήματος μετά από διακοπή της ηλεκτρικής παροχής ενώ η λειτουργία Forced Cooling οδηγεί την εξωτερική μονάδα σε λειτουργία ψύξης κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες κάνοντας πολύ εύκολο για τον εγκαταστάτη τον έλεγχο του ψυκτικού μέσου του συστήματος όταν κριθεί αναγκαίο.

Ευέλικτη και γρήγορη ψυκτική εγκατάσταση του συστήματος είτε κατασκευάζοντας το δίκτυο σωληνώσεων με διακλαδωτές τύπου Branch Joints είτε τοποθετώντας Branch Box.

Οι εξωτερικές μονάδες Carrier XPower Mini VRF, με την τεχνολογία DC Inverter συμπιεστών και ανεμιστήρων, με των υψηλών επιδόσεων ψυκτικών στοιχείων και με την καλύτερη τεχνολογία συστημάτων ελέγχου λειτουργίας, επιτυγχάνουν τους πλέον υψηλούς βαθμούς απόδοσης λειτουργίας με την μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.

Μεγάλη ευελιξία επιλογής εσωτερικών μονάδων για κάθε αρχιτεκτονική και λειτουργική λύση.

Εσωτερική μονάδα τύπου τοίχου σε οκτώ διαφορετικά μοντέλα ισχύος

Δείτε το έντυπο εσωτερικών μονάδων τοίχου Mini-VRF

Μεταφερθείτε στο e-shop για προσφορές στις εσωτερικές μονάδες τοίχου Mini-VRF

Εσωτερική μονάδα κασέτα ψευδοροφής τύπου τεσσάρων κατευθύνσεων

Δείτε το έντυπο εσωτερικών μονάδων κασέτας Mini-VRF

Μεταφερθείτε στο e-shop για προσφορές στις εσωτερικές μονάδες κασέτας Mini-VRF

Εσωτερική μονάδα τύπου κασέτα ψευδοροφής δύο κατευθύνσεων

Δείτε το έντυπο εσωτερικών μονάδων κασέτας δύο κατευθύνσεων Mini-VRF

Μεταφερθείτε στο e-shop για προσφορές στις εσωτερικές μονάδες κασέτας δύο κατευθύνσεων Mini-VRF

Εσωτερική μονάδα τύπου κασέτα ψευδοροφής μίας κατεύθυνσης

Δείτε το έντυπο εσωτερικών μονάδων κασέτας μίας κατεύθυνσης Mini-VRF

Μεταφερθείτε στο e-shop για προσφορές στις εσωτερικές μονάδες κασέτας μίας κατεύθυνσης Mini-VRF

Εσωτερική μονάδα καναλάτη ψευδοροφής τύπου slim μεσαίας στατικής πίεσης

Δείτε το έντυπο εσωτερικών μονάδων καναλάτων ψευδοροφής μεσαίας στατικής πίεσης Mini-VRF

Μεταφερθείτε στο e-shop για προσφορές στις εσωτερικές μονάδες καναλάτες ψευδοροφής μεσαίας στατικής πίεσης  Mini-VRF

Εσωτερική μονάδα καναλάτη ψευδοροφής υψηλής στατικής πίεσης

Δείτε το έντυπο εσωτερικών μονάδων καναλάτων ψευδοροφής υψηλής στατικής Mini-VRF

Μεταφερθείτε στο e-shop για προσφορές στις εσωτερικές μονάδες καναλάτες ψευδοροφής υψηλής στατικής Mini-VRF

Εσωτερική μονάδα τύπου οροφής – δαπέδου εμφανής τοποθέτησης

Δείτε το έντυπο εσωτερικών μονάδων οροφής – δαπέδου εμφανής τοποθέτησης Mini-VRF

Μεταφερθείτε στο e-shop για προσφορές στις εσωτερικές μονάδες οροφής – δαπέδου εμφανής τοποθέτησης Mini-VRF

Εσωτερική μονάδα δαπέδου εμφανής τύπου
κονσόλας

Δείτε το έντυπο εσωτερικών μονάδων δαπέδου εμφανείς τύπου κονσόλας Mini-VRF

Μεταφερθείτε στο e-shop για προσφορές στις εσωτερικές μονάδες δαπέδου εμφανείς τύπου κονσόλας Mini-VRF

Εσωτερική μονάδα
δαπέδου κρυφής
τοποθέτησης

Δείτε το έντυπο εσωτερικών μονάδων δαπέδου κρυφής τοποθέτησης Mini-VRF

Μεταφερθείτε στο e-shop για προσφορές στις εσωτερικές μονάδες δαπέδου κρυφής τοποθέτησης Mini-VRF

Εσωτερική μονάδα
δαπέδου εμφανής
τοποθέτησης

Δείτε το έντυπο εσωτερικών μονάδων δαπέδου εμφανής τοποθέτησης Mini-VRF

Μεταφερθείτε στο e-shop για προσφορές στις εσωτερικές μονάδες δαπέδου εμφανής τοποθέτησης Mini-VRF

Εσωτερική μονάδα καναλάτη ψευδοροφής νωπού (φρέσκου) αέρα

Δείτε το έντυπο εσωτερικών μονάδων 100% φρέσκου αέρα Mini-VRF

Μεταφερθείτε στο e-shop για προσφορές στις εσωτερικές μονάδες 100% φρέσκου αέρα Mini-VRF

Δωρεάν Μελέτη

Με ένα κλίκ, η υπηρεσία p-engineer της εταιρίας μας, θα σας αποστείλει μια εμπειριστατωμένη μελέτη και προσφορά για τον τρόπο, το κόστος και το οικονομικό όφελος εγκατάστασης ενός κεντρικού οικιακού συστήματος κλιματισμού για την εφαρμοφή σας

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να συνεχίσετε

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζεται προβλήματα με το λογαριασμό σας παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή