Μονάδες Δαπέδου

Bi Flow Δαπέδου

Η έξυπνη επιλογή

Καινοτόμα, συμπαγής μονάδα κλιματισμού, ιδανική για τοποθέτηση στο δάπεδο ή χαμηλοτάβανες εφαρμογές.
Ταιριάζει άψογα κάτω από παράθυρα ή σε σοφίτες.

Με 7 χρόνια εγγύηση για όλα τα μέρη του συστήματος.

Το νέο Bi-Flow Δαπέδου με κομψό σχεδιασμό και ψυκτικό μέσο R32, προσφέρει υψηλή ενεργειακή απόδοση Α+++ με την χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας σε όλες τις συνθήκες λειτουργίας. Με 7 χρόνια εγγύηση για όλα τα μέρη του συστήματος.

Hybrid DC Inverter

Τα κλιματιστικά Toshiba ενσωματώνουν την τελευταία τεχνολογία συμπιεστών inverter. Έτσι επιτυγχάνουν μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας, αυξάνοντας ή μειώνοντας την ταχύτητα του συμπιεστή ανάλογα με τις θερμοκρασιακές ανάγκες του χώρου σας.

Μικρό μέγεθος: Το κλιματιστικό έχει εξαιρετικά μικρές διαστάσεις, με μήκος μόλις 70cm, και είναι κατάλληλο για εφαρμογές όπου ο διαθέσιμος χώρος είναι περιορισμένος.

Έλεγχος Περσίδων: Επιτρέπει την ακριβή ρύθμιση των περσίδων στην θέση που σας δίνει την μεγαλύτερη άνεση. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία swing για ομοιόμορφη κατανομή του αέρα στο χώρο σας.

Ευέλικτη τοποθέτηση πάνω στο δάπεδο ή πάνω από το σοβατεπί.
Ταιριάζει άψογα κάτω από παράθυρα και σε δωμάτια χαμηλού ύψους.

Αθόρυβη Λειτουργία

Πατήστε το κουμπί "Quiet" στο τηλεχειριστήριο και η εσωτερική μονάδα θα λειτουργεί σε εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο θορύβου

Λειτουργία ECO

Εξασφαλίστε εξοικονόμηση ενέργειας έως και 25% σε σύγκριση με τις κανονικές ρυθμίσεις, χωρίς να θυσιάζεται την άνεσή σας. Αυτή η λειτουργία αυξάνει ή μειώνει αυτόματα τη θερμοκρασία, αποτρέποντας ακραίες θερμοκρασίες στο χώρο σας και μειώνοντας την κατανάλωση ρεύματος.

Λειτουργία Comfort Sleep

Ενεργοποιείστε τη λειτουργία "Comfort Sleep" και το air-condition σας θα φροντίσει για φυσική νυχτερινή θερμοκρασία έτσι ώστε να μπορείτε να κοιμηθείτε άνετα.

Λειτουργίες One Touch My-Comfort και One Touch Preset

Προγραμματισμένες ρυθμίσεις, που έχει μελετήσει η Toshiba, προσφέρουν το σωστό συνδυασμό άνεσης και εξοικονόμησης ενέργειας με το πάτημα ενός κουμπιού. Αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις και ενεργοποιήστε τις με το πάτημα ενός κουμπιού.

Real time on-off: Επιλέξτε ώρες ενεργοποίησης και απενεργοποίησης του κλιματιστικού και προγραμματίστε ρυθμίσεις ώστε να επαναλαμβάνονται κάθε 24 ώρες.
Επαναλαμβανόμενος Προγραμματισμός: Ορίστε στον χρονοδιακόπτη να επαναλαμβάνει τις προγραμματισμένες ρυθμίσεις κάθε 24 ώρες.

Αυτοδιάγνωση

Το κλιματιστικό θα εκτελέσει ενδελεχή έλεγχο και θα υποδείξει πιθανές βλάβες στη λειτουργία.

Αυτόματη Επανεκκίνηση

Το κλιματιστικό θα επανεκκινήσει αυτόματα με τις προηγούμενες ρυθμίσεις μετά από διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος.

Δείτε το εμπορικό φυλλάδιο

Μεταφερθείτε στο e-shop

Carrier
42QZA Inverter XPower Δαπέδου

Επιδαπέδια κονσόλα DC Inverter με δυνατότητα εξόδου αέρα από κάτω και από πάνω

Επιδαπέδια κονσόλα DC Inverter με δυνατότητα εξόδου αέρα από κάτω και από πάνω

Πιστοποίηση Απόδοσης Eurovent: H Eurovent είναι ένας ανεξάρτητος ευρωπαϊκός φορέας με τις αυστηρότερες προδιαγραφές, ο οποίος πιστοποιεί ότι οι αποδόσεις & τα τεχνικά χαρακτηριστικά των μηχανημάτων κλιματισμού ακολουθούν πλήρως τα ευρωπαϊκά πρότυπα, εξασφαλίζοντας στους καταναλωτές ότι τα στοιχεία που δημοσιεύονται & ανακοινώνονται είναι ΑΛΗΘΗ.

3D DC Inverter

Η εσωτερική μονάδα είναι εξοπλισμένη με μοτέρ ανεμιστήρα DC inverter. Η εξωτερική μονάδα διαθέτει επίσης συμπιεστή και μοτέρ ανεμιστήρα τεχνολογίας DC inverter. Με 3 μοτέρ DC inverter, η μονάδα επιτυγχάνει τις υψηλότερες δυνατές επιδόσεις και ενεργειακή απόδοση

Σύστημα αυτοκαθαρισμού

Μετά την απενεργοποίηση του κλιματιστικού, η εσωτερική μονάδα συνεχίζει να λειτουργεί για μερικά λεπτά, απομακρύνοντας την υγρασία από τον εξατμιστή της εσωτερικής μονάδας και αποτρέποντας τη δημιουργία μούχλας, βακτηριδίων και δυσάρεστων οσμών κατά την εκκίνηση του μηχανήματος.

Προγραμματισμός Λειτουργίας

Μπορείτε να προγραμματίσετε τη λειτουργία της μονάδας συγκεκριμένες ώρες, στον τρόπο λειτουργίας και με τις ρυθμίσεις θερμοκρασίας που επιθυμείτε.

Η κίνηση των περσίδων κατά 360ο επιτυγχάνει τρισδιάστατη ροή και ομοιόμορφη διάχυση του αέρα σε όλο το χώρο, εξασφαλίζοντας μια τέλεια ατμόσφαιρα. Κίνηση περσίδων 3D με την οποία η μονάδα μπορεί να διανείμει τον αέρα σε τρεις κατευθύνσεις και σε γωνία μέχρι 90º, ώστε να προσφέρει άνεση σε κάθε σημείο του χώρου.

Λειτουργία αφύγρανσης

που απαλλάσσει το χώρο σας από την ανεπιθύμητη υγρασία.

Λειτουργία
Turbo

για την επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας γρήγορα και αποδοτικά.

Εύκολο Τηλεχειριστήριο

με φωτιζόμενη LCD οθόνη.

Αυτόματη επανεκκίνηση

με τις προηγούμενες ρυθμίσεις μετά από διακοπή του ρεύματος.

Αυτόματη απόψυξη

που αποτρέπει το πάγωμα του εξατμιστή και εξασφαλίζει απρόσκοπτη λειτουργία θέρμανσης και αφύγρανσης ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες εξωτερικού περιβάλλοντος.

Περσίδες με «Auto Swing»

και επιλογή ταχύτητας ανεμιστήρα για βέλτιστη κατανομή αέρα στο χώρο σας.

Προστασία
Τάσης

από τις διακυμάνσεις της ηλεκτρικής τάσης για εύρος από 168 έως 264 Volts.

Έξυπνη προθέρμανση

Αυτόματος έλεγχος της θερμοκρασίας του εσωτερικού ψυκτικού στοιχείου την περίοδο του χειμώνα, ώστε το κλιματιστικό να ξεκινά τη λειτουργία θέρμανσης με μια μικρή χρονοκαθυστέρηση για να μην παράγονται ψυχρά ρεύματα στο χώρο.

Ευελιξία Εγκατάστασης

  • Θύρες εισαγωγής νωπού αέρα: Ένα μοτέρ αερισμού μπορεί να εγκατασταθεί στον αγωγό φρέσκου αέρα, συνδεδεμένο στον σύνδεσμο αερισμού και να λειτουργεί μαζί με τον εσωτερικό ανεμιστήρα για την αύξηση του όγκου του φρέσκου αέρα.
  • Εφεδρικές θύρες ξηρής επαφής: Με τις εφεδρικές θύρες, μπορεί να συνδεθεί εύκολα ένας απομακρυσμένος διακόπτης για τηλεχειρισμό. Η ενσωματωμένη πλακέτα PCB μπορεί να παράγει ένα σήμα συναγερμού, το οποίο μπορεί να συνδεθεί σε μια εξωτερική λυχνία συναγερμού ή σε μετρητή κραδασμών.
  • Εύκολη πρόσβαση σε όλα τα κύρια εξαρτήματα εντός της μονάδας.
  • Ενσωματωμένη αντλία αποστράγγισης*: Η αντλία αποστράγγισης μπορεί να απομακρύνει το νερό συμπύκνωσης από τη μονάδα, σε ύψος έως 750 mm. Η σωλήνωση αποστράγγισης μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα, ακόμη και σε στενούς χώρους. (προαιρετικό)
  • Δυνατότητα επιλογής εξόδου αέρα πάνω και κάτω ή μόνο πάνω.
  • Advanced slimline coil.
  • DC ανεμιστήρας εσωτερικής μονάδας DC, πέντε ταχυτήτων.
  • Xαμηλή στάθμη θορύβου.
  • Εγγυημένη απόδοση στην ψύξη από τους –15 °C έως τους +46 °C.

Δείτε το εμπορικό φυλλάδιο

Μεταφερθείτε στο e-shop

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να συνεχίσετε

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζεται προβλήματα με το λογαριασμό σας παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή