Μονάδες Τοίχου Μεγάλης Ισχύος

Toshiba
Shorai r32

Nordstar
R32

Carrier
Coastal 42QHC-D8SC Inverter

Από τον εφευρέτη του κλιματισμού το απόλυτο μηχάνημα νέας γενιάς με αντιδιαβρωτική προστασία σε όλα τα μέρη της εξωτερικής μονάδας, για εγκατάσταση μπροστά στη θάλασσα.

’’Το εξειδικευμένο κλιματιστικό για μικρά ξενοδοχεία και οικιακές εφαρμογές’’

Η Carrier, παγκόσμιος ηγέτης στα συστήματα κλιματισμού παρουσιάζει τη νέα γενιά κλιματιστικών μηχανημάτων τύπου τοίχου Coastal 42QHC-D8SC Inverter (R32) που έρχεται να δώσει λύση στην αντοχή του μηχανήματος ειδικά όταν πρόκειται να εγκατασταθεί σε παράκτιες ή βιομηχανικές περιοχές. Το εξειδικευμένο κλιματιστικό για εγκαταστάσεις σε βεβαρυμμένη ατμόσφαιρα από αλμύρα, καυσαέριο και σκόνες.

Ενεργειακή κλάση έως Α+++

Το μεγαλύτερο εύρος απόδοσης σε κλιματιστικό μηχάνημα:

3D DC Inverter

Η εσωτερική μονάδα είναι εξοπλισμένη με μοτέρ ανεμιστήρα DC inverter. Η εξωτερική μονάδα διαθέτει επίσης συμπιεστή και μοτέρ ανεμιστήρα τεχνολογίας DC inverter. Με 3 μοτέρ DC inverter, η μονάδα επιτυγχάνει τις υψηλότερες δυνατές επιδόσεις και ενεργειακή απόδοση

Ειδική αντιδιαβρωτική προστασία

Η νέα σειρά κλιματιστικών μηχανημάτων Carrier Coastal ενσωματώνει την αποκλειστική τεχνολογία συμπιεστών Inverter DC - Twin-Rotary, επιτρέπει στο κλιματιστικό να ρυθμίζει ανά πάσα στιγμή την απόδοσή του στην ψύξη και στη θέρμανση. Προσαρμόζει την ταχύτητα του συμπιεστή σύμφωνα με τις ανάγκες σας, διατηρώντας με ακρίβεια τη θερμοκρασία που έχετε επιλέξει. Τα υψηλά επίπεδα ενεργειακής απόδοσης ανταποκρίνονται και στις πιο απαιτητικές ανάγκες. Το νέο Carrier Coastal λειτουργεί απροβλημάτιστα ακόμα και σε ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες, με εντυπωσιακό εύρος λειτουργίας από -15°C έως 46°C στην ψύξη και -15°C έως 24°C στη θέρμανση

Φίλτρο Five-Action

Μεγάλη Απόδοση – Μέγιστη Οικονομία
SEER: 7.1
SCOP: 4.0

Η αναπτυγμένη τεχνολογία Smart Inverter των κλιματιστικών μηχανημάτων Carrier Coastal επιτυγχάνει ταχύτερη ψύξη ή θέρμανση του χώρου με μηδαμινές διακυμάνσεις θερμοκρασίας και την αμεσότερη απόκριση στις αλλαγές του φορτίου του χώρου. Μέγιστη άνεση – μέγιστη οικονομία.

Μεγάλο εύρος λειτουργίας

Μεγάλο εύρος λειτουργίας από -15οC έως 46οC για τη λειτουργία ψύξης (ιδανικό για server rooms) και από -15οC έως 24οC για τη λειτουργία θέρμανσης.

Φίλτρο Five-Action

Το φίλτρο πενταπλής δράσης παρέχει την καλύτερη ποιότητα αέρα, συνδυάζοντας τις μοναδικές ιδιότητες 5 διαφορετικών φίλτρων.
>> Υψηλής πυκνότητας πλενόμενο φίλτρο αιχμαλωτίζει τα μεγαλύτερα σωματίδια, τη σκόνη και τις τρίχες κατοικιδίων.
>> Φίλτρο Gold Catalyst συγκρατεί και διασπάει την φορμαλδεϋδη και άλλες πτητικές και άλλες πτητικές και οργανικές ενώσεις (VOC) καθώς και επιβλαβή αέρια και οσμές.
>> Φίλτρο Negative Ion εξουδετερώνει τα θετικά ιόντα και βοηθάει στην απομάκρυνση της σκόνης από τον αέρα.
>> Φίλτρο Vitamin C δίνει αίσθηση φρεσκάδας και αφαιρεί μέρος της υγρασίας του αέρα.
>> Το μοναδικής τεχνολογίας φίλτρο HEPA συγκρατεί τα μικροσωματίδια της σκόνης, τα βακτήρια, τη μούχλα και τα μικρόβια. Το βιολογικό ένζυμο προσκολλάται στα βακτήριο και καταλύει το κυταρικό τοίχωμά τους με αποτέλεσμα την εξόντωσή τους.

Αυτόματος καθαρισμός

Η σειρά Carrier Coastal είναι εξοπλισμένη με λειτουργία αυτόματου καθαρισμού του εσωτερικού ψυκτικού στοιχείου. Η νέα αυτή λειτουργία μειώνει την υγρασία στο ψυκτικό στοιχείο και αποτρέπει τη δημιουργία μούχλας. Ο συνδυασμός της επίστρωσης του στοιχείου που δεν επιτρέπει τη δημιουργία συμπυκνωμάτων και του εσωτερικού ανεμιστήρα, που συνεχίζει να λειτουργεί για συγκεκριμένο χρόνο ακόμα και αφού έχετε κλείσει το κλιματιστικό, διασφαλίζουν μακρόχρονη απόδοση και υψηλή ποιότητα αέρα.

Αντιπαγωτική προστασία με αυτόματη λειτουργία στους 8°C, για αποφυγή «παγώματος» του νερού στους σωλήνες της οικείας όταν απουσιάζετε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Λειτουργία «ECO»

για εξοικονόμηση ενέργειας μέχρι και 60% σε σχέση με την κανονική λειτουργία ψύξης, με το πάτημα ενός κουμπιού. Η μονάδα ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητα του εσωτερικού ανεμιστήρα και του συμπιεστή, για να σας προσφέρει την ίδια άνεση με τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας. Η λειτουργία απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 8 ώρες λειτουργίας. Στη λειτουργία ECO, η επιλεγμένη θερμοκρασία ψύξης μπορεί να είναι μεταξύ 24 – 30°C.

Λειτουργία Ύπνου

Αυτή η λειτουργία εξοικονομεί ενέργεια και βελτιώνει τις συνθήκες του περιβάλλοντος στη διάρκεια της νύχτας. Η ρυθμισμένη θερμοκρασία μειώνεται κατά 1°C την ώρα στη λειτουργία ψύξης ή αυξάνεται κατά 1°C την ώρα στη λειτουργία θέρμανσης, για τις πρώτες 2 ώρες λειτουργίας. Στη συνέχεια, η μονάδα λειτουργεί στη νέα θερμοκρασία για 5 ώρες και μετά απενεργοποιείται αυτόματα. Χαμηλή στάθμη θορύβου στα 20dB(A) !

Λειτουργία «Silent»

για εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου με το πάτημα ενός κουμπιού.

Προγραμματισμός Λειτουργίας

Μπορείτε να προγραμματίσετε τη λειτουργία της μονάδας συγκεκριμένες ώρες, στον τρόπο λειτουργίας και με τις ρυθμίσεις θερμοκρασίας που επιθυμείτε.

Wi-Fi Active

Μπορείτε να ελέγχετε τη μονάδα μέσω internet με μια εύχρηστη εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα iOS & Android. Είναι δυνατή η ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της μονάδας, η επιλογή θερμοκρασίας, ο προγραμματισμός της λειτουργίας κ.ά. Το Wi-Fi stick περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Παράλληλα, η μονάδα συνεργάζεται μ' ένα ειδικό «Ξενοδοχειακό Πρόγραμμα» ελέγχου λειτουργίας δίνοντας την δυνατότητα στον υπεύθυνο του ξενοδοχείου να ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τα κλιματιστικά και να ρυθμίζει τις λειτουργίες τους εύκολα και γρήγορα μέσα από το κινητό ή το tablet του.

5 χρόνια εγγύηση

Η μεγαλύτερη παγκοσμίως εταιρία κλιματισμού Carrier διαθέτει σύστημα ποιοτικού ελέγχου αυστηρών προδιαγραφών από τον σχεδιασμό των μηχανημάτων και την κατασκευή των επιμέρους τμημάτων, έως την συναρμολόγηση και τελική δοκιμή της κάθε μονάδας ξεχωριστά, εξασφαλίζοντας άριστη και πιστοποιημένη ποιότητα κλιματισμού. Τα μηχανήματα κλιματισμού Carrier Coastal διαθέτουν 5 χρόνια εγγύηση.

Αυτόματη επανεκκίνηση

με τις προηγούμενες ρυθμίσεις μετά από διακοπή του ρεύματος.

Περσίδες
«Auto Swing»

που απαλλάσσει το χώρο σας από την ανεπιθύμητη υγρασία.

Εύκολο Τηλεχειριστήριο

με φωτιζόμενη LCD οθόνη.

Απρόσκοπτη λειτουργία

ψύξης-θέρμανσης με εξωτερική θερμοκρασία από -15°C έως +46°C.

Δείτε το εμπορικό φυλλάδιο

Μεταφερθείτε στο e-shop

Toshiba
Shorai R32

Η Toshiba παρουσιάζει το νέο κλιματιστικό Shorai, με ψυκτικό μέσο R32 για αξεπέραστη άνεση και υψηλή ενεργειακή απόδοση. Με 7 χρόνια εγγύηση για όλα τα μέρη του συστήματος.

΄΄Το μόνο που ακούγεται είναι το όνομά του΄΄

Σχεδίαση και Αξιοπιστία: Για περισσότερα από 50 χρόνια η Toshiba παρέχει στους πελάτες της την εγγύηση και τεχνογνωσία της άψογης Ιαπωνικής ποιότητας. Η σειρά κλιματιστικών Shorai σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από κορυφαίους μηχανικούς της Toshiba και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις κατασκευής έχουν ως αποτέλεσμα ένα προϊόν ασύγκριτης ποιότητας και απόδοσης.

Υψηλή Ενεργειακή Κλάση Α++ / Α+++ (θερμή ζώνη)
Πολύ υψηλή ενεργειακή κλάση τόσο στην ψύξη όσο και στην θέρμανση.
Πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας σε όλες τις συνθήκες λειτουργίας.
Εντυπωσιακό εύρος λειτουργίας από -15οC έως 46οC για τη λειτουργία ψύξης και από -15οC έως 24οC για τη λειτουργία θέρμανσης.

Πιστοποίηση Απόδοσης Eurovent: H Eurovent είναι ένας ανεξάρτητος ευρωπαϊκός φορέας με τις αυστηρότερες προδιαγραφές, ο οποίος πιστοποιεί ότι οι αποδόσεις & τα τεχνικά χαρακτηριστικά των μηχανημάτων κλιματισμού ακολουθούν πλήρως τα ευρωπαϊκά πρότυπα, εξασφαλίζοντας στους καταναλωτές ότι τα στοιχεία που δημοσιεύονται & ανακοινώνονται είναι ΑΛΗΘΗ.

Τεχνολογία Inverter

Η τεχνολογία inverter που δημιούργησε η Toshiba, επιτρέπει στο κλιματιστικό να ρυθμίζει ανά πάσα στιγμή την απόδοσή του στην ψύξη και τη θέρμανση. Προσαρμόζει την ταχύτητα του συμπιεστή σύμφωνα με τις ανάγκες σας, διατηρώντας με ακρίβεια τη θερμοκρασία που έχετε επιλέξει. Τα υψηλά επίπεδα ενεργειακής απόδοσης ανταποκρίνονται και στις πιο απαιτητικές ανάγκες. Το Shorai R32 λειτουργεί απροβλημάτιστα ακόμα και σε ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες, με εντυπωσιακό εύρος λειτουργίας από -15°C έως 46°C στην ψύξη και -15°C έως 24°C στη θέρμανση

Φιλικό στο περιβάλλον

Το Shorai λειτουργεί με το νέο ψυκτικό μέσο R32, το οποίο πληρεί τις προϋποθέσεις του κανονισμού "F-Gas" για τη μείωση των επιπτώσεων στο παγκόσμιο φαινόμενο υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Magic Coil και Αυτοκαθαρισμός

Η σειρά Shorai είναι εξοπλισμένη με λειτουργία αυτόματου καθαρισμού του εσωτερικού ψυκτικού στοιχείου. Η νέα αυτή λειτουργία μειώνει την υγρασία στο ψυκτικό στοιχείο και αποτρέπει τη δημιουργία μούχλας. Ο συνδυασμός της επίστρωσης του στοιχείου που δεν επιτρέπει τη δημιουργία συμπυκνωμάτων και του εσωτερικού ανεμιστήρα, που συνεχίζει να λειτουργεί για συγκεκριμένο χρόνο ακόμα και αφού έχετε κλείσει το κλιματιστικό, διασφαλίζουν μακρόχρονη απόδοση και υψηλή ποιότητα αέρα.

Φίλτρο Toshiba IAQ: Βελτιώνει την ποιότητα του αέρα, χωρίς να μειώνει τη δυναμικότητα της ροής του, αποτρέπει το σχηματισμό μούχλας και μυκήτων, αποσυνθέτει τον καπνό, την αμμωνία και άλλες οργανικές ουσίες και δυσάρεστες οσμές.

Smart Aiflow

Οι αυτοκινούμενες, ανεξάρτητες περσίδες προσφέρουν 6 διαφορετικές κατανομές του αέρα, εξασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα άνεσης, ειδικά σε μεγάλους χώρους. Επιλέξτε την επιθυμητή θέση από την επιλογή Smart Airflow στο τηλεχειριστήριο του Shorai (για τα μεγέθη 18-22-24.000 BTU).

Λειτουργία Comfort Sleep

Ενεργοποιείστε τη λειτουργία "Comfort Sleep" εξασφαλίζοντας την ομαλή θερμική άνεση σε όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Λειτουργία ECO

Εξασφαλίστε εξοικονόμηση ενέργειας έως και 25% σε σύγκριση με τις κανονικές ρυθμίσεις, χωρίς να θυσιάζετε την άνεσή σας. Αυτή η λειτουργία αυξάνει ή μειώνει αυτόματα τη θερμοκρασία, αποτρέποντας ακραίες θερμοκρασίες στο χώρο σας και μειώνοντας την κατανάλωση ρεύματος.

Λειτουργίες One Touch My-Comfort και One Touch Preset: Προγραμματισμένες ρυθμίσεις, που έχει μελετήσει η Toshiba, προσφέρουν το σωστό συνδυασμό άνεσης και εξοικονόμησης ενέργειας με το πάτημα ενός κουμπιού. Αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις και ενεργοποιήστε τις με το πάτημα ενός κουμπιού

Αυτόματη επανεκκίνηση

με τις προηγούμενες ρυθμίσεις μετά από διακοπή του ρεύματος.

Λειτουργία
Αυτοδιάγνωσης

Το κλιματιστικό θα εκτελέσει ενδελεχή έλεγχο και θα υποδείξει πιθανές βλάβες στη λειτουργία.

Wi-Fi Ready

Η σειρά διαθέτει σύστημα WiFi Ready για όποιον επιθυμεί να έχει τον έλεγχο λειτουργίας της μονάδας στα χέρια του. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε απομακρυσμένα το κλιματιστικό μέσα από μια εύκολη στη χρήση εφαρμογή, αφού πρώτα εγκατασταθεί το προαιρετικό wifi stick (δεν περιλαμβάνεται).

Απρόσκοπτη λειτουργία

ψύξης-θέρμανσης με εξωτερική θερμοκρασία από -25°C έως +45°C.

Δείτε το εμπορικό φυλλάδιο

Μεταφερθείτε στο e-shop

NordStar R32

Το εργοστάσιο κατασκευής των μηχανημάτων κλιματισμού NordStar βασίζει την εξέλιξή του στην υψηλή τεχνολογία επενδύοντας τόσο σε high-end μηχανήματα όσο και σε εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και πρωτοπορεί σε intelligent cloud συστήματα.
Έχοντας ως στρατηγική τη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας αλλά φιλικών προς τους πελάτες, η εταιρία έδωσε έμφαση και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, όπως για παράδειγμα το τηλεχειριστήριο, τους αυτοματισμούς, τον on-line έλεγχο λειτουργίας των μηχανημάτων.
Το σημαντικότερο είναι ότι αναβαθμίζει συνεχώς τις λειτουργίες και τις υπηρεσίες που προσφέρει κρατώντας την υπόσχεση που έχει δώσει ότι θα φροντίζει να κάνει τη ζωή των πελατών της συνεχώς καλύτερη!
Τα μηχανήματα κλιματισμού NordStar απαντώντας στις προκλήσεις της νέας εποχής στην οποία τα κλιματιστικά μηχανήματα θεωρούνται αναπόσπαστα στοιχεία της διακόσμησης ενός χώρου έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στο μοντέρνο design, την υψηλή αισθητική και τα χρώματα τους.
Το εργοστάσιο κατασκευής των μηχανημάτων κλιματισμού NordStar έχει λάβει TMP και WTDP εγκρίσεις από διεθνείς εταιρίες όπως οι UL, TUV, SGS και Intertek, ενώ τα πιστοποιητικά της πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις 21 διεθνών προτύπων.
Τα μηχανήματα κλιματισμού NordStar κατάκτησαν τις διεθνείς αγορές χάρη στην υψηλή ποιότητα η οποία συνοδεύεται με εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών για το σύνολο της μονάδας.

’’Η οικονομική πολυτέλεια στον κλιματισμό’’

Το νέο οικολογικό ψυκτικό υγρό R32, με 68% χαμηλότερο δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη (GWP), προστατεύετε το περιβάλλον, επιτυγχάνοντας υψηλότερα επίπεδα απόδοσης, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα ιδανικές συνθήκες ψύξης και θέρμανσης στο χώρο σας.

Υψηλή Ενεργειακή Κλάση Α++
Πολύ υψηλή ενεργειακή κλάση τόσο στην ψύξη όσο και στην θέρμανση.
Πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας σε όλες τις συνθήκες λειτουργίας.
Εντυπωσιακό εύρος λειτουργίας από -15οC έως 46οC για τη λειτουργία ψύξης και από -15οC έως 24οC για τη λειτουργία θέρμανσης.

Η εφαρμογή της τεχνολογίας DC Inverter και στα μοτέρ των ανεμιστήρων τόσο της εξωτερικής (διαβάθμιση 5 σταδίων ταχύτητας λειτουργίας) αλλά και στην εσωτερική μονάδα (διαβάθμιση 12 σταδίων ταχύτητας λειτουργίας), δίνει τη δυνατότητα μεγάλου εύρους λειτουργίας και απόδοσης ακόμα και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα τις χαμηλότερες στάθμες θορύβου στην εσωτερική αλλά και στην εξωτερική μονάδα.

Το μονοκόμματο πλαίσιο της εσωτερικής μονάδας και η εύκολη αποσύνδεση από την βάση του εσωτερικού μηχανήματος, καθιστά πολύ εύκολο τον καθαρισμό του εμποδίζοντας έτσι την χρωματική απόκλιση μεταξύ του πλαισίου και της πρόσοψης, εξασφαλίζοντας ένα ενιαίο χρώμα για πάντα.

Η προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας επιφάνειας με καμπύλες, οι λευκές όψεις πορσελάνης και το γυαλιστερό φινίρισμα, δίνουν στην εσωτερική μονάδα ένα υψηλό design και μοντέρνο look.

Η εξωτερική μονάδα διαθέτει 6 στρώματα αντισκωριακής επίστρωσης διατηρώντας την εμφάνισή της γυαλιστερή και νέα μετά την έκθεση της στον ήλιο και την βροχή για πολλά χρόνια και προστατεύοντας την από το διαβρωτικό περιβάλλον αλμύρας, σκόνης και καυσαερίου, καθιστώντας την έτσι κατάλληλη για τοποθέτηση κοντά στη θάλασσα καθώς και σε βιομηχανίες.

Σύστημα αυτοκαθαρισμού: Πατώντας στο χειριστήριο το πλήκτρο του καθαρισμού ο εσωτερικός ανεμιστήρας θα λειτουργήσει αυτόματα για να αφαιρέσει την υγρασία και να στεγνώσει το ψυκτικό στοιχείο καταπολεμώντας έτσι τη δυσοσμία και τον σχηματισμό μούχλας.

5 χρόνια εγγύηση

Τα μηχανήματα κλιματισμού Nordstar διαθέτουν σύστημα ποιοτικού ελέγχου αυστηρών προδιαγραφών από τον σχεδιασμό του μηχανήματος και την κατασκευή των επιμέρους τμημάτων, έως την συναρμολόγηση και τελική δοκιμή της κάθε μονάδας ξεχωριστά, εξασφαλίζοντας άριστη και πιστοποιημένη ποιότητα κλιματισμού. Τα μηχανήματα κλιματισμού NordStar διαθέτουν 5 χρόνια εγγύηση σε όλα τα μέρη του μηχανήματος.

WiFi

Μπορείτε να ελέγχετε το κλιματιστικό σας μέσω internet με μια εύχρηστη εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα iOS & Android. Είναι δυνατή η ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της μονάδας, η επιλογή θερμοκρασίας, ο προγραμματισμός της λειτουργίας κ.ά.

Σύστημα Αυτοδιάγνωσης

Το σύστημα αυτοδιάγνωσης βλαβών του μηχανήματος, έχει τη δυνατότητα αυτόματης ανίχνευσης ανώμαλης λειτουργίας του μηχανήματος ή τεχνικού προβλήματος, εμφανίζοντας τον κωδικό σφάλματος στην οθόνη της εσωτερικής μονάδας.

Πιο αθόρυβη παροχή αέρα.

Το εξελιγμένο σύστημα παροχής αέρα μειώνει το θόρυβο λειτουργίας του κλιματιστικού, με τη χρήση ανεμιστήρων με μεγαλύτερη διάμετρο πτερυγίων και τον βέλτιστο σχεδιασμό των οριζόντιων πτερυγίων στην έξοδο του αέρα.

Η λειτουργία Ύπνου

θα αυξήσει τη θερμοκρασία στη ψύξη ή θα τη μειώσει κατά 1 βαθμό την ώρα στη θέρμανση, για τις πρώτες δύο ώρες της λειτουργίας ενώ στην συνέχεια θα την κρατήσει σταθερή για τις επόμενες 5 ώρες και μετά θα διακόψει τη λειτουργία του μηχανήματος, επιτυγχάνοντας έτσι τέλειο και υγιές περιβάλλον ύπνου και μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Λειτουργία «Follow Me»

Το ασύρματο χειριστήριο της μονάδας διαθέτει ένα “έξυπνο” αισθητήριο θερμοκρασίας που αντιλαμβάνεται τη θερμοκρασία του χώρου στον οποίο βρίσκεται. Έτσι απολαμβάνετε την επιθυμητή θερμοκρασία στο σημείο στο οποίο βρίσκεστε.

Δείτε το εμπορικό φυλλάδιο

Μεταφερθείτε στο e-shop

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να συνεχίσετε

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζεται προβλήματα με το λογαριασμό σας παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή