Απόλυτη άνεση θέρμανσης και ψύξης

σε συνδυασμό με τη μέγιστη ευελιξία

Όταν ο κλιματισμός ενός κτιρίου απαιτεί την εγκατάσταση περισσοτέρων από μίας εσωτερικής μονάδας, στην περίπτωση που επιλέξουμε την τοποθέτηση κλιματιστικών μηχανημάτων τύπου split units δηλαδή κάθε εσωτερική μονάδα συνοδεύεται από την αντίστοιχη εξωτερική, τότε το τελικό αποτέλεσμα είναι σίγουρα αρχιτεκτονικά αντιαισθητικό και κατασκευαστικά πιο ακριβό. Η λύση για τις περιπτώσεις που θέλουμε σε ένα κτίριο να εγκαταστήσουμε μέχρι και 5 εσωτερικές μονάδες χωρίς να χρειάζεται να έχουμε ένα αντιαισθητικό αποτέλεσμα στο εξωτερικό του κτιρίου με το οπτικό αποτέλεσμα των αντίστοιχων 5 εξωτερικών μονάδων να «ρυπαίνουν» αρχιτεκτονικά τις όψεις του κτιρίου, είναι η επιλογή ενός Multi Split συστήματος, όπου έως και 5 εσωτερικές μονάδες μπορούν να συνδεθούν σε μία μόνο εξωτερική μονάδα. Με το Multi Split σύστημα η εξωτερική μονάδα μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα διακριτικό σημείο του κτιρίου επιτυγχάνοντας ένα «αόρατο» σύστημα κλιματισμού. Πέρα όμως από το αισθητικό αποτέλεσμα που επιτυγχάνουμε με το Multi Split σύστημα, υπάρχουν και αρκετά βασικά πλεονεκτήματα έναντι της επιλογής τοποθέτησης πολλών κλιματιστικών μηχανημάτων τύπου Split Units (μία εσωτερική με μία εξωτερική μονάδα) και συγκεκριμένα: Ο θόρυβος λειτουργίας της μίας μόνο εξωτερικής μονάδας του Multi Split συστήματος είναι σημαντικά μικρότερος από τον συνολικό θόρυβο της ταυτόχρονης λειτουργίας των αντίστοιχων εξωτερικών μονάδων των Split Units μηχανημάτων, ακόμα και στην περίπτωση που λειτουργούν ταυτόχρονα 5 εσωτερικές μονάδες. Το κόστος συντήρησης ενός συστήματος που αποτελείται για παράδειγμα από 5 εσωτερικές μονάδες και μία εξωτερική μονάδα είναι μικρότερο από το αντίστοιχο κόστος συντήρησης 5 εσωτερικών και 5 εξωτερικών μηχανημάτων. Ο βαθμός απόδοσης και άρα η οικονομία λειτουργίας του Multi Split συστήματος είναι μεγαλύτερος και άρα το κόστος λειτουργίας του, σημαντικά μικρότερο. Το κόστος αγοράς 5 εσωτερικών μηχανημάτων και μίας εξωτερικής Multi Split μονάδας, είναι μικρότερο από το αντίστοιχο κόστος αγοράς 5 εσωτερικών και 5 εξωτερικών μονάδων.

Τέλος τα Multi Split συστήματα κλιματισμού παρέχουν πλήρη αυτονομία επιλογής και λειτουργίας των εσωτερικών μονάδων. Έτσι μπορούμε να επιλέξουμε οποιονδήποτε τύπο εσωτερικής μονάδας για τον αντίστοιχο χώρο του κτιρίου μας (εσωτερικές μονάδες τύπου τοίχου, δαπέδου, οροφής, καναλάτο, κασέτας), έχοντας πλήρη αυτονομία λειτουργίας για το πόσες και ποιες εσωτερικές μονάδες θέλουμε κάθε φορά να βρίσκονται σε λειτουργία με την εξωτερική μονάδα να προσαρμόζει αυτόματα την απόδοση και την κατανάλωσή της με βάση των αριθμό και την ισχύς των εσωτερικών μονάδων που βρίσκονται ενεργοποιημένες, έχοντας ταυτόχρονα πλήρη αυτονομία επιλογής θερμοκρασίας των χώρων που θέλουμε να κλιματίσουμε.
Ο χειρισμός της κάθε εσωτερικής μονάδας επιτυγχάνεται από το κάθε χειριστήριο που ξεχωριστά διαθέτει η κάθε μία εσωτερική μονάδα.

Σύστημα Multi-Split Inverter R32

Πολυδιαιρούμενα Συστήματα - Η ζωή είναι καλύτερη όταν έχεις επιλογές

Σε μία εξωτερική μονάδα μπορούν να συνδεθούν έως και 5 εσωτερικές μονάδες. Η μεγάλη γκάμα επιλογής τύπου εσωτερικής μονάδας μπορεί να ικανοποιήσει κάθε αρχιτεκτονική και λειτουργική απαίτηση. Πλήρης ευελιξία εγκατάστασης με μήκος σωληνώσεων μέχρι και 25 μέτρα ανά εσωτερική μονάδα, από την θέση τοποθέτησης της εξωτερικής.

Υψηλή Ενεργειακή Κλάση Α++
Η μέγιστη ενεργειακή κλάση τόσο στην ψύξη όσο και στην θέρμανση. Η μικρότερη κατανάλωση ενέργειας που έχει επιτευχθεί ποτέ σε μηχάνημα κλιματισμού, σε οποιεσδήποτε συνθήκες λειτουργίας

Πιστοποίηση Απόδοσης Eurovent: H Eurovent είναι ένας ανεξάρτητος ευρωπαϊκός φορέας με τις αυστηρότερες προδιαγραφές, ο οποίος πιστοποιεί ότι οι αποδόσεις & τα τεχνικά χαρακτηριστικά των μηχανημάτων κλιματισμού ακολουθούν πλήρως τα ευρωπαϊκά πρότυπα, εξασφαλίζοντας στους καταναλωτές ότι τα στοιχεία που δημοσιεύονται & ανακοινώνονται είναι ΑΛΗΘΗ.

Τεχνολογία DC Twin Rotary Inverter: Η τεχνολογία twin-rotary της Toshiba με διπλό περιστροφικό συμπιεστή επιτρέπει την προσαρμογή της ταχύτητας του συμπιεστή στις εκάστοτε ανάγκες επιτυγχάνοτας εξαιρετικό έλεγχο θερμοκρασίας και βέλτιστη απόδοση ακόμα και σε συνθήκες μερικού φορτίου, διατηρώντας με ακρίβεια την επιλεγμένη θερμοκρασία. Επιπλέον επιτυγχάνεται:
• Σταθερότερη ταχύτητα περιστροφής για ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση και υψηλή απόδοση σε ένα ευρύ φάσμα λειτουργίας.
• Μείωση ανεπιθύμητων κραδασμών για μικρότερες καταπονήσεις του συμπιεστή και τριπλάσιο χρόνο ζωής έναντι των άλλων συμπιεστών της αγοράς.

Εύρος λειτουργίας από -10 ~ 46 °C στην ψύξη και -15 ~ 24 °C στη θέρμανση.

Σύστημα Inverter Multi System (R32)

Ο εφευρέτης του Κλιματισμού παρουσιάζει το νέο υψηλής τεχνολογίας Πολυδιαιρούμενο Σύστημα Inverter Multi System (R32)

Εξωτερικές μονάδες
Toshiba Multi-Split Inverter R32

Δυνατότητα σύνδεσης από 2 έως και 5 εσωτερικές μονάδες σε μία εξωτερική με μέγιστο μήκος σωληνώσεων της κάθε εσωτερικής 25 μέτρα από την εξωτερική μονάδα και συνολικό μήκος σωληνώσεων έως και 80 μέτρα!!!

Απόδοση σε ψύξη: 4 – 10 kW

Απόδοση σε ψύξη: 4 – 10 kW

Κατανάλωση ενέργειας σε λειτουργία ψύξης (min/nom/max): 0,92 – 2,98 kW

Κατανάλωση ενέργειας σε λειτουργία θέρμανση (min/nom/max): 0,89 – 2,83 kW

Ενεργειακή κλάση: Α++

Διαστάσεις (H/W/D): 630 X 800 X 300 mm – 890 X 900 X 320 mm

Στάθμη θορύβου: 58 – 66 db(A)

Απόδοση και άνεση σε άλλα επίπεδα

Εξαιρετικά Αθόρυβη Λειτουργία

η μονάδα λειτουργεί με λιγότερα από 17db(A) στην αθόρυβη λειτουργία.

Plasma Ion Charger και Magic Coil

Απολαύστε ανώτερη ποιότητα αέρα με το πάτημα ενός κουμπιού. Το εξελιγμένο σύστημα καθαρισμού του αέρα "Plasma Ion Charger" απορροφά και απομακρύνει γρήγορα τον καπνό, τη γύρη και τις δυσάρεστες μυρωδιές. Οι ρύποι του αέρα ιονίζονται και προσκολλούνται στην ειδική επικάλυψη του Magic Coil το οποίο αποβάλλει τη σκόνη και τους ρύπους στο νερό αποστράγγισης. Το εσωτερικό της μονάδας παραμένει καθαρό και εσείς απολαμβάνεται υγιεινό περιβάλλον χωρίς οσμές.

Ιονιστής

Δημιουργώντας πάνω από 1 εκατομμύριο αρνητικά ιόντα για κάθε κυβικό εκατοστό αέρα, ο ιονιστής του Daiseikai χαρίζει φρεσκάδα στο χώρο σας και δημιουργεί ένα χαλαρωτικό περιβάλλον.

Λειτουργία ECO

Εξασφαλίστε εξοικονόμηση ενέργειας έως και 25% σε σύγκριση με τις κανονικές ρυθμίσεις, χωρίς να θυσιάζετε την άνεσή σας. Αυτή η λειτουργία αυξάνει ή μειώνει αυτόματα τη θερμοκρασία, αποτρέποντας ακραίες θερμοκρασίες στο χώρο σας και μειώνοντας την κατανάλωση ρεύματος.

3D Aiflow

Το Daiseikai 9 παρέχει σταθερό όγκο αέρα και 6 διαφορετικούς τρόπους διανομής του. Η ροή του αέρα ελέγχεται τόσο οριζόντια όσο και κάθετα, για να καλύπτει όλες τις περιοχές του χώρου σας.

Λειτουργία Pure

Αυτή η λειτουργία ενεργοποιεί το σύστημα καθαρισμού του αέρα.

Λειτουργία Comfort Sleep

Ενεργοποιείστε τη λειτουργία "Comfort Sleep" εξασφαλίζοντας την ομαλή θερμική άνεση σε όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Αυτοκαθαρισμός

Η λειτουργία αυτοκαθαρισμού μειώνει την υγρασία στο εσωτερικό του κλιματιστικού, καταπολεμώντας έτσι τη δυσοσμία και τον σχηματισμό μούχλας. Όταν κλείσετε το κλιματιστικό, ο εσωτερικός ανεμιστήρας θα λειτουργήσει αυτόματα για να αφαιρέσει την υγρασία και να στεγνώσει το ψυκτικό στοιχείο.

Λειτουργία θέρμανσης 8°C (5-13°C)

Δυνατότητα ρύθμισης της θερμοκρασίας του χώρου στους 8οC κατά την περίοδο του χειμώνα, όταν λείπετε για μεγάλα διαστήματα, προστατεύοντας έτσι τα κατοικίδιά σας αλλά και τους σωλήνες του νερού από πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Ισχυρή
Απόψυξη

Σε ακραίες χειμερινές θερμοκρασίες, μπορείτε να κάνετε απόψυξη στην εξωτερική μονάδα με το πάτημα ενός κουμπιού στο τηλεχειριστήριο

Αυτόματη
Επανεκκίνηση

Το κλιματιστικό θα επανεκκινήσει αυτόματα με τις προηγούμενες ρυθμίσεις μετά από διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος

Αυτοδιάγνωση

Το κλιματιστικό θα εκτελέσει ενδελεχή έλεγχο και θα υποδείξει πιθανές βλάβες στη λειτουργία.

Wi-Fi Ready

Η σειρά διαθέτει σύστημα WiFi Ready για όποιον επιθυμεί να έχει τον έλεγχο λειτουργίας της μονάδας στα χέρια του. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε απομακρυσμένα το κλιματιστικό μέσα από μια εύκολη στη χρήση εφαρμογή, αφού πρώτα εγκατασταθεί το προαιρετικό wifi stick (δεν περιλαμβάνεται).

Απρόσκοπτη λειτουργία

ψύξης-θέρμανσης με εξωτερική θερμοκρασία από -25°C έως +45°C.

Το μόνο που ακούγεται είναι το όνομά του

Από τον εφευρέτη του κλιματισμού το απόλυτο μηχάνημα νέας γενιάς με αντιδιαβρωτική προστασία σε όλα τα μέρη της εξωτερικής μονάδας, για εγκατάσταση μπροστά στη θάλασσα.

Φίλτρο Toshiba IAQ

Βελτιώνει την ποιότητα του αέρα, χωρίς να μειώνει τη δυναμικότητα της ροής του, αποτρέπει το σχηματισμό μούχλας και μυκήτων, αποσυνθέτει τον καπνό, την αμμωνία και άλλες οργανικές ουσίες και δυσάρεστες οσμές.

Magic Coil και Αυτοκαθαρισμός

Απολαύστε ανώτερη ποιότητα αέρα με το πάτημα ενός κουμπιού. Το εξελιγμένο σύστημα καθαρισμού του αέρα "Plasma Ion Charger" απορροφά και απομακρύνει γρήγορα τον καπνό, τη γύρη και τις δυσάρεστες μυρωδιές. Οι ρύποι του αέρα ιονίζονται και προσκολλούνται στην ειδική επικάλυψη του Magic Coil το οποίο αποβάλλει τη σκόνη και τους ρύπους στο νερό αποστράγγισης. Το εσωτερικό της μονάδας παραμένει καθαρό και εσείς απολαμβάνεται υγιεινό περιβάλλον χωρίς οσμές.

Smart Aiflow

Οι αυτοκινούμενες, ανεξάρτητες περσίδες προσφέρουν 6 διαφορετικές κατανομές του αέρα, εξασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα άνεσης, ειδικά σε μεγάλους χώρους. Επιλέξτε την επιθυμητή θέση από την επιλογή Smart Airflow στο τηλεχειριστήριο του Shorai (για τα μεγέθη 18-22-24.000 BTU).

Αθόρυβη Λειτουργία

Πατήστε το κουμπί "FAN" στο τηλεχειριστήριο και επιλέξτε την ταχύτητα "quiet" για εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο θορύβου λειτουργίας, μόλις 23 dB(A).

Λειτουργία ECO

Εξασφαλίστε εξοικονόμηση ενέργειας έως και 25% σε σύγκριση με τις κανονικές ρυθμίσεις, χωρίς να θυσιάζετε την άνεσή σας. Αυτή η λειτουργία αυξάνει ή μειώνει αυτόματα τη θερμοκρασία, αποτρέποντας ακραίες θερμοκρασίες στο χώρο σας και μειώνοντας την κατανάλωση ρεύματος.

Λειτουργίες One Touch My-Comfort και One Touch Preset

Προγραμματισμένες ρυθμίσεις, που έχει μελετήσει η Toshiba, προσφέρουν το σωστό συνδυασμό άνεσης και εξοικονόμησης ενέργειας με το πάτημα ενός κουμπιού. Αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις και ενεργοποιήστε τις με το πάτημα ενός κουμπιού.

Real time on-off

Επιλέξτε ώρες ενεργοποίησης και απενεργοποίησης του κλιματιστικού και προγραμματίστε ρυθμίσεις ώστε να επαναλαμβάνονται κάθε 24 ώρες. Επαναλαμβανόμενος Προγραμματισμός: Ορίστε στον χρονοδιακόπτη να επαναλαμβάνει τις προγραμματισμένες ρυθμίσεις κάθε 24 ώρες.

Λειτουργία
Αυτοδιάγνωσης

Το κλιματιστικό θα εκτελέσει ενδελεχή έλεγχο και θα υποδείξει πιθανές βλάβες στη λειτουργία.

Απρόσκοπτη λειτουργία

ψύξης-θέρμανσης με εξωτερική θερμοκρασία από -25°C έως +45°C.

Αυτόματη επανεκκίνηση

με τις προηγούμενες ρυθμίσεις μετά από διακοπή του ρεύματος.

Wi-Fi
Ready

Η σειρά διαθέτει σύστημα WiFi Ready για όποιον επιθυμεί να έχει τον έλεγχο λειτουργίας της μονάδας στα χέρια του. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε απομακρυσμένα το κλιματιστικό μέσα από μια εύκολη στη χρήση εφαρμογή, αφού πρώτα εγκατασταθεί το προαιρετικό wifi stick (δεν περιλαμβάνεται).

Toshiba
Bi-Flow Δαπέδου - Η έξυπνη επιλογή

Καινοτόμα, συμπαγής μονάδα κλιματισμού, ιδανική για τοποθέτηση στο δάπεδο ή χαμηλοτάβανες εφαρμογές. Ταιριάζει άψογα κάτω από παράθυρα ή σε σοφίτες.

Μικρό μέγεθος

Το κλιματιστικό έχει εξαιρετικά μικρές διαστάσεις, με μήκος μόλις 70cm, και είναι κατάλληλο για εφαρμογές όπου ο διαθέσιμος χώρος είναι περιορισμένος.

Έλεγχος Περσίδων

Επιτρέπει την ακριβή ρύθμιση των περσίδων στην θέση που σας δίνει την μεγαλύτερη άνεση. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία swing για ομοιόμορφη κατανομή του αέρα στο χώρο σας.

Ευέλικτη τοποθέτηση πάνω στο δάπεδο ή πάνω από το σοβατεπί. Ταιριάζει άψογα κάτω από παράθυρα και σε δωμάτια χαμηλού ύψους.

Σύστημα φιλτραρίσματος

Η τεχνολογία IAQ της Toshiba εμποδίζει την αναπαραγωγή επιβλαβών βακτηριδίων και ιών. Χάρη στην αποσμητική ικανότητα του απορροφά και αποσυνθέτει τον καπνό, τις μυρωδιές φαγητού και τις δυσάρεστες οσμές.

Αθόρυβη Λειτουργία

Πατήστε το κουμπί "Quiet" στο τηλεχειριστήριο και η εσωτερική μονάδα θα λειτουργεί σε εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο θορύβου.

Λειτουργία ECO

Εξασφαλίστε εξοικονόμηση ενέργειας έως και 25% σε σύγκριση με τις κανονικές ρυθμίσεις, χωρίς να θυσιάζεται την άνεσή σας. Αυτή η λειτουργία αυξάνει ή μειώνει αυτόματα τη θερμοκρασία, αποτρέποντας ακραίες θερμοκρασίες στο χώρο σας και μειώνοντας την κατανάλωση ρεύματος.

Λειτουργία Comfort Sleep

Ενεργοποιείστε τη λειτουργία "Comfort Sleep" και το air-condition σας θα φροντίσει για φυσική νυχτερινή θερμοκρασία έτσι ώστε να μπορείτε να κοιμηθείτε άνετα.

Λειτουργίες One Touch My-Comfort και One Touch Preset

Προγραμματισμένες ρυθμίσεις, που έχει μελετήσει η Toshiba, προσφέρουν το σωστό συνδυασμό άνεσης και εξοικονόμησης ενέργειας με το πάτημα ενός κουμπιού. Αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις και ενεργοποιήστε τις με το πάτημα ενός κουμπιού.

Real time on-off

Επιλέξτε ώρες ενεργοποίησης και απενεργοποίησης του κλιματιστικού και προγραμματίστε ρυθμίσεις ώστε να επαναλαμβάνονται κάθε 24 ώρες. Επαναλαμβανόμενος Προγραμματισμός: Ορίστε στον χρονοδιακόπτη να επαναλαμβάνει τις προγραμματισμένες ρυθμίσεις κάθε 24 ώρες.

Αυτοδιάγνωση

Το κλιματιστικό θα εκτελέσει ενδελεχή έλεγχο και θα υποδείξει πιθανές βλάβες στη λειτουργία.

Αυτόματη επανεκκίνηση

με τις προηγούμενες ρυθμίσεις μετά από διακοπή του ρεύματος.

Εύχρηστη οθόνη

στην εσωτερική μονάδα χειρισμού και ενδείξεων λειτουργίας.

Εσωτερικές μονάδες
Toshiba τύπου Κασέτας

Η κασέτα 4 κατευθύνσεων της Toshiba που σχεδιάστηκε για να προσφέρει ομοιόμορφη κατανομή του αέρα και απόλυτη άνεση – αποτελεί την ιδανική λύση ακόμα και για ύψος οροφής 4,6 μέτρων!

Άνεση

 • Δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο σχεδίων περσίδων με περσίδα ευθείας ροής και περσίδα ευρείας ροής για βέλτιστη κατανομή του αέρα.
 • Ανεξάρτητη ρύθμιση περσίδων: 3 διαφορετικές επιλογές κίνησης περσίδων: κανονική, διαγώνια, αντίθετη ή επαναφορά.
 • Ευρεία ροή αέρα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Εύκολη Εγκατάσταση

 • Συμπαγές πλαίσιο με ύψος μόλις 256mm (μεγέθη 5 και 8).
 • Ελαφριά μονάδα για εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση.

Αξιοπιστία

 • Λειτουργία αυτοκαθαρισμού και άκρο Ag-ion για προστασία κατά της μούχλας στο καπάκι της αποχέτευσης.
 • Ενσωματωμένη αντλία απομάκρυνσης συμπυκνωμάτων νερού, υψηλής ανύψωσης.

Εσωτερικές μονάδες Toshiba τύπου Καναλάτη

Χαμηλού ύψους μονάδα, σχεδιασμένη για τη διανομή του αέρα σε πολλαπλούς χώρους μέσω δικτύου αεραγωγών στην ψευδοροφή. Το λεπτό προφίλ της μονάδας, μόλις 210mm, την καθιστά ιδανική λύση για χαμηλού ύψους ψευδοροφές. Με εγκατάσταση σε εσοχή της οροφής ή σε ψευδοροφή η καναλάτη μονάδα χαμηλού προφίλ της Toshiba προσφέρει την απόλυτη τεχνολογία με εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας, υψηλή απόδοση και εύκολη εγκατάσταση.

Προσαρμοστικότητα

 • Διαθέσιμη πίεση μέχρι 50Pa με ρύθμιση τεσσάρων βημάτων.
 • Συνδυάζεται εύκολα με διαφορετικούς τύπους διανομέων αέρα.
 • Ευέλικτος σχεδιασμός με δυνατότητα διαμόρφωσης για εισαγωγή νωπού αέρα, μέσω προχαραγμένων αναμονών σύνδεσης, από την πίσω πλευρά στο κλασικό σχέδιο ή εναλλακτικά από την κάτω πλευρά της μονάδας. Υπάρχει επίσης πρόβλεψη για είσοδο νωπού αέρα μέσω μιας προχαραγμένης αναμονής.

Εύκολη Εγκατάσταση

 • Λεπτή μονάδα με ύψος μόλις 21cm και βάρος 22kg για αυξημένη ευελιξία κατά τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση του συστήματος.
 • Φυσική αποχέτευση ή ενσωματωμένη αντλία αποχέτευσης για διαχείριση των συμπυκνωμάτων.
Συμπεριλαβάνονται αυτοκαθαριζόμενα προφίλτρα με αναρρόφηση αέρα από πίσω ή από κάτω
Από το 1902, όπου η εφεύρεση του Willis Carrier έθεσε τις βάσεις του σύγχρονου κλιματισμού, η Carrier είναι ο παγκόσμιος ηγέτης σε λύσεις θέρμανσης, κλιματισμού και ψύξης. Η Carrier εξελίσσει συνεχώς το πλούσιο ιστορικό των αποδεδειγμένων καινοτομιών της με νέα προϊόντα και υπηρεσίες που βελτιώνουν την άνεση και την αποδοτικότητα σε παγκόσμιο επίπεδο

Εξωτερικές μονάδες Carrier
Multi-Split Inverter R32

Δυνατότητα σύνδεσης από 2 έως και 5 εσωτερικές μονάδες σε μία εξωτερική με μέγιστο μήκος οριζόντιων σωληνώσεων από 25 έως 35 μέτρα για κάθε εσωτερική μονάδα και από 40 έως 80 μέτρα για όλες τις εσωτερικές!!! Μήκος κάθετων σωληνώσεων μέχρι 10 μέτρα μεταξύ των εσωτερικών μονάδων και μέχρι 15 μέτρα μεταξύ των εσωτερικών και της εξωτερικής μονάδας!!!

Υψηλή Ενεργειακή Κλάση Α++
Πολύ υψηλή ενεργειακή κλάση τόσο στην ψύξη όσο και στην θέρμανση.
Πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας σε όλες τις συνθήκες λειτουργίας.
Εντυπωσιακό εύρος λειτουργίας από -10οC έως 50οC για τη λειτουργία ψύξης και από -15οC έως 24οC για τη λειτουργία θέρμανσης.

Πιστοποίηση Απόδοσης Eurovent: H Eurovent είναι ένας ανεξάρτητος ευρωπαϊκός φορέας με τις αυστηρότερες προδιαγραφές, ο οποίος πιστοποιεί ότι οι αποδόσεις & τα τεχνικά χαρακτηριστικά των μηχανημάτων κλιματισμού ακολουθούν πλήρως τα ευρωπαϊκά πρότυπα, εξασφαλίζοντας στους καταναλωτές ότι τα στοιχεία που δημοσιεύονται & ανακοινώνονται είναι ΑΛΗΘΗ.

Το νέο οικολογικό ψυκτικό υγρό R32, με 68% χαμηλότερο δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη (GWP), προστατεύετε το περιβάλλον, επιτυγχάνοντας υψηλότερα επίπεδα απόδοσης, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα ιδανικές συνθήκες ψύξης και θέρμανσης στο χώρο σας.

3D DC Inverter

Η εξωτερική μονάδα διαθέτει συμπιεστή και μοτέρ ανεμιστήρα τεχνολογίας DC inverter. Με την τεχνολογία 3D DC inverter, η μονάδα επιτυγχάνει τις υψηλότερες δυνατές επιδόσεις και μέγιστη ενεργειακή απόδοση.

Συμπιεστές DC Twin-Rotary

Οι μονάδες πάνω από 24.000 BTU είναι εξοπλισμένες με δίδυμους περιστροφικούς συμπιεστές DC, οι οποίοι συνεισφέρουν στην υψηλή απόδοση και αξιοπιστία του συστήματος. Οι δύο περιστροφικοί κύλινδροι συμπίεσης, η μεταξύ τους απόκλιση κατά 180º και το μοτέρ DC χωρίς ψήκτρες με τον άξονα σε τέλεια ισορροπία, διασφαλίζουν μειωμένους κραδασμούς και χαμηλότερα επίπεδα θορύβου, ακόμη και κατά τη λειτουργία σε πολύ χαμηλές ταχύτητες. Υπάρχει μεγάλο εύρος ανάμεσα στην ελάχιστη και τη μέγιστη δυναμικότητα, επομένως το σύστημα είναι πάντα βελτιστοποιημένο ώστε να παρέχει μέγιστη άνεση με εξαιρετικά υψηλά επίπεδα απόδοσης.

Ευελιξία Εγκατάστασης

Μία εξωτερική μονάδα μπορεί να συνδεθεί με έως 5 εσωτερικές μονάδες, με μεγάλο εύρος συμβατών μονάδων: κλιματιστικά τοίχου, κασέτες, δαπέδου ή καναλάτες μονάδες. Μήκος οριζόντιων σωληνώσεων από 25 έως 35 μέτρα για μία μονάδα και από 40 έως 80 μέτρα για όλα τα δωμάτια. Μήκος κάθετων σωληνώσεων μέχρι 10 μέτρα μεταξύ των εσωτερικών μονάδων και μέχρι 15 μέτρα μεταξύ των εσωτερικών και της εξωτερικής μονάδας.

Προγραμματισμός Λειτουργίας

Μπορείτε να προγραμματίσετε τη λειτουργία της μονάδας συγκεκριμένες ώρες, στον τρόπο λειτουργίας και με τις ρυθμίσεις θερμοκρασίας που επιθυμείτε.

Χρονοδιακόπτης ύπνου

για οικονομική λειτουργία (Eco Sleep Timer): η μονάδα δημιουργεί τα βέλτιστα επίπεδα άνεσης ενώ εσείς κοιμάστε.

Αυτοδιάγνωση και αυτοπροστασία

Η μονάδα ανιχνεύει τυχόν μη φυσιολογική λειτουργία ή δυσλειτουργίες και απενεργοποιείται αυτό- ματα για να αποτραπούν περαιτέρω προβλήματα. Ταυτόχρονα, εμφανίζει έναν κωδικό σφάλματος για να διευκολυνθεί η διαδικασία του σέρβις

Μεγάλη Απόδοση – Μέγιστη Οικονομία
SEER: 6.7
SCOP: 3.8

Μεγάλο εύρος λειτουργίας από -15οC έως 50οC για τη λειτουργία ψύξης (ιδανικό για server rooms) και από -15οC έως 24οC για τη λειτουργία θέρμανσης.

Εσωτερικές μονάδες Carrier τύπου Τοίχου

3D DC Inverter

Η σειρά διαθέτει μοτέρ ανεμιστήρα τεχνολογίας DC Inverter, εξασφαλίζοντας έτσι μέγιστη απόδοση με μικρή κατανάλωση ενέργειας ακόμα και σε δυσμενείς συνθήκες λειτουργίας. Ο ψηφιακός έλεγχος της λειτουργίας γίνεται με την τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονική πλακέτα ελέγχου (microprocessor) για μέγιστη διασφάλιση καλής λειτουργίας.

Φίλτρο Five-Action

Το φίλτρο πενταπλής δράσης παρέχει αέρα καλύτερης ποιότητας, συνδυάζοντας τις θετικές επιδράσεις 5 διαφορετικών φίλτρων. Ο αέρας περνά πρώτα μέσα από το προφίλτρο, το οποίο αιχμαλωτίζει τα μεγάλα σωματίδια, τη σκόνη και τις τρίχες των κατοικίδιων. Το φίλτρο ANION απελευθερώνει αρνητικά ιόντα που ανανεώνουν τον αέρα. Το φίλτρο Vitamin C έχει ευεργετικές επιδράσεις στην υγεία και την ελαστικότητα του δέρματος. Τα φίλτρα HEPA & Cold Catalyst συγκρατούν τα μικρότερα σωματίδια & τη γύρη κι εξουδετερώνουν τις κακοσμίες, εξασφαλίζοντας αναζωογονητική ατμόσφαιρα στους εσωτερικούς χώρους.

Ειδική αντιδιαβρωτική προστασία

Η σειρά διαθέτει σύστημα WiFi Ready για όποιον επιθυμεί να έχει τον έλεγχο λειτουργίας της μονάδας στα χέρια του. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε απομακρυσμένα το κλιματιστικό μέσα από μια εύκολη στη χρήση εφαρμογή, αφού πρώτα εγκατασταθεί το προαιρετικό wifi stick (δεν περιλαμβάνεται). Παράλληλα, η μονάδα συνεργάζεται μ' ένα ειδικό «Ξενοδοχειακό Πρόγραμμα» ελέγχου λειτουργίας δίνοντας την δυνατότητα στον υπεύθυνο του ξενοδοχείου να ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τα κλιματιστικά και να ρυθμίζει τις λειτουργίες τους εύκολα και γρήγορα μέσα από το κινητό ή το tablet του.

Λειτουργία ECO

Με τη λειτουργία ECO επιτυγχάνεται ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, από 25% έως και 50%, καθώς η μονάδα προσαρμόζει τη λειτουργία της στις ανάγκες του χώρου σου. Έτσι, καταναλώνετε μόνο την ενέργεια που πραγματικά απαιτείται.

Λειτουργία Αυτοκαθαρισμού

Απομάκρυνση της υγρασίας από το εσωτερικό του κλιματιστικού με ταυτόχρονη παρεμπόδιση της δημιουργίας μούχλας και βακτηριδίων που προκαλούν δυσάρεστες οσμές κατά την εκκίνηση της μονάδας.

Λειτουργία Sleep Mode

Χαμηλή στάθμη θορύβου στα 20dB(A) και επιπλέον αυτόματη προσαρμογή της επιθυμητής θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Προγραμματισμός Λειτουργίας

Ο προγραμματισμός λειτουργίας σας δίνει τη δυνατότητα να ορίσετε τη λειτουργία της μονάδας σε συγκεκριμένες ώρες και επιθυμητές θερμοκρασίες.

Αθόρυβη Λειτουργία

Η εσωτερική μονάδα λειτουργεί με εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου, για απόλυτη ησυχία.

Λειτουργία «Follow Me»

Το ασύρματο χειριστήριο της μονάδας διαθέτει ένα “έξυπνο” αισθητήριο θερμοκρασίας που αντιλαμβάνεται τη θερμοκρασία του χώρου στον οποίο βρίσκεται. Έτσι απολαμβάνετε την επιθυμητή θερμοκρασία στο σημείο στο οποίο βρίσκεστε.

Λειτουργία αφύγρανσης

που απαλλάσσει το χώρο σας από την ανεπιθύμητη υγρασία.

Προστασία
Τάσης

από τις διακυμάνσεις της ηλεκτρικής τάσης για εύρος από 168 έως 264 Volts.

Έξυπνη Αυτοδιάγνωση

και αυτοπροστασία που ανιχνεύει μη φυσιολογική λειτουργία ή δυσλειτουργίες, απενεργοποιεί τη μονάδα και υποδεικνύει κωδικό προβλήματος.

Λειτουργία Turbo

για την επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας γρήγορα και αποδοτικά.

Λειτουργία «Silent»

για εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου με το πάτημα ενός κουμπιού.

Περσίδες με «Auto Swing»

και επιλογή ταχύτητας ανεμιστήρα για βέλτιστη κατανομή αέρα στο χώρο σας.

Προγραμματισμός Λειτουργίας

Μπορείτε να προγραμματίσετε τη λειτουργία της μονάδας συγκεκριμένες ώρες, στον τρόπο λειτουργίας και με τις ρυθμίσεις θερμοκρασίας που επιθυμείτε.

Αυτόματη απόψυξη

που αποτρέπει το πάγωμα του εξατμιστή και εξασφαλίζει απρόσκοπτη λειτουργία θέρμανσης και αφύγρανσης ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες εξωτερικού περιβάλλοντος.

Έξυπνη προθέρμανση

Αυτόματος έλεγχος της θερμοκρασίας του εσωτερικού ψυκτικού στοιχείου την περίοδο του χειμώνα, ώστε το κλιματιστικό να ξεκινά τη λειτουργία θέρμανσης με μια μικρή χρονοκαθυστέρηση για να μην παράγονται ψυχρά ρεύματα στο χώρο.

Auto λειτουργία στους 8°C

αποφυγή «παγώματος» του νερού στους σωλήνες της οικείας όταν απουσιάζετε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έξυπνο Τηλεχειριστήριο

με φωτιζόμενη LCD οθόνη.

Αυτόματη επανεκκίνηση

με τις προηγούμενες ρυθμίσεις μετά από διακοπή του ρεύματος.

Απρόσκοπτη λειτουργία

ψύξης-θέρμανσης με εξωτερική θερμοκρασία από -15°C έως +46°C.

Carrier
XPower Δαπέδου

Εσωτερικές μονάδες Carrier τύπου επιδαπέδια κονσόλα με δυνατότητα εξόδου αέρα από κάτω και από πάνω

Προγραμματισμός Λειτουργίας

Μπορείτε να προγραμματίσετε τη λειτουργία της μονάδας συγκεκριμένες ώρες, στον τρόπο λειτουργίας και με τις ρυθμίσεις θερμοκρασίας που επιθυμείτε.

3D DC Inverter

Η σειρά διαθέτει μοτέρ ανεμιστήρα τεχνολογίας DC Inverter, εξασφαλίζοντας έτσι μέγιστη απόδοση με μικρή κατανάλωση ενέργειας ακόμα και σε δυσμενείς συνθήκες λειτουργίας. Ο ψηφιακός έλεγχος της λειτουργίας γίνεται με την τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονική πλακέτα ελέγχου (microprocessor) για μέγιστη διασφάλιση καλής λειτουργίας

Σύστημα αυτοκαθαρισμού

Μετά την απενεργοποίηση του κλιματιστικού, η εσωτερική μονάδα συνεχίζει να λειτουργεί για μερικά λεπτά, απομακρύνοντας την υγρασία από τον εξατμιστή της εσωτερικής μονάδας και αποτρέποντας τη δημιουργία μούχλας, βακτηριδίων και δυσάρεστων οσμών κατά την εκκίνηση του μηχανήματος.

Λειτουργία αφύγρανσης

που απαλλάσσει το χώρο σας από την ανεπιθύμητη υγρασία.

Λειτουργία
Turbo

για την επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας γρήγορα και αποδοτικά.

Εύκολο Τηλεχειριστήριο

με φωτιζόμενη LCD οθόνη.

Αυτόματη επανεκκίνηση

με τις προηγούμενες ρυθμίσεις μετά από διακοπή του ρεύματος.

Περσίδες με «Auto Swing»

και επιλογή ταχύτητας ανεμιστήρα για βέλτιστη κατανομή αέρα στο χώρο σας.

Αυτόματη απόψυξη

που αποτρέπει το πάγωμα του εξατμιστή και εξασφαλίζει απρόσκοπτη λειτουργία θέρμανσης και αφύγρανσης ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες εξωτερικού περιβάλλοντος.

Έξυπνη προθέρμανση

Αυτόματος έλεγχος της θερμοκρασίας του εσωτερικού ψυκτικού στοιχείου την περίοδο του χειμώνα, ώστε το κλιματιστικό να ξεκινά τη λειτουργία θέρμανσης με μια μικρή χρονοκαθυστέρηση για να μην παράγονται ψυχρά ρεύματα στο χώρο.

Προστασία Κυκλώματος

από τις διακυμάνσεις της ηλεκτρικής τάσης για εύρος από 168 έως 264 Volts.

Ευελιξία Εγκατάστασης

 • Θύρες εισαγωγής νωπού αέρα: Ένα μοτέρ αερισμού μπορεί να εγκατασταθεί στον αγωγό φρέσκου αέρα, συνδεδεμένο στον σύνδεσμο αερισμού και να λειτουργεί μαζί με τον εσωτερικό ανεμιστήρα για την αύξηση του όγκου του φρέσκου αέρα.
 • Εύκολη πρόσβαση σε όλα τα κύρια εξαρτήματα εντός της μονάδας.
 • Ενσωματωμένη αντλία αποστράγγισης*: Η αντλία αποστράγγισης μπορεί να απομακρύνει το νερό συμπύκνωσης από τη μονάδα, σε ύψος έως 750 mm. Η σωλήνωση αποστράγγισης μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα, ακόμη και σε στενούς χώρους. (προαιρετικό)
 • Δυνατότητα επιλογής εξόδου αέρα πάνω και κάτω ή μόνο πάνω.
 • Advanced slimline coil.
 • DC ανεμιστήρας εσωτερικής μονάδας DC, πέντε ταχυτήτων.
 • Xαμηλή στάθμη θορύβου

Εσωτερικές μονάδες Carrier τύπου κασέτα

3D DC Inverter

Η σειρά διαθέτει μοτέρ ανεμιστήρα τεχνολογίας DC Inverter, εξασφαλίζοντας έτσι μέγιστη απόδοση με μικρή κατανάλωση ενέργειας ακόμα και σε δυσμενείς συνθήκες λειτουργίας. Ο ψηφιακός έλεγχος της λειτουργίας γίνεται με την τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονική πλακέτα ελέγχου (microprocessor) για μέγιστη διασφάλιση καλής λειτουργίας.

Προγραμματισμός Λειτουργίας

Μπορείτε να προγραμματίσετε τη λειτουργία της μονάδας συγκεκριμένες ώρες, στον τρόπο λειτουργίας και με τις ρυθμίσεις θερμοκρασίας που επιθυμείτε.

Λειτουργία αφύγρανσης

που απαλλάσσει το χώρο σας από την ανεπιθύμητη υγρασία.

Λειτουργία
Turbo

για την επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας γρήγορα και αποδοτικά.

Εύκολο Τηλεχειριστήριο

με φωτιζόμενη LCD οθόνη.

Αυτόματη επανεκκίνηση

με τις προηγούμενες ρυθμίσεις μετά από διακοπή του ρεύματος.

Περσίδες με «Auto Swing»

και επιλογή ταχύτητας ανεμιστήρα για βέλτιστη κατανομή αέρα στο χώρο σας.

Αυτόματη απόψυξη

που αποτρέπει το πάγωμα του εξατμιστή και εξασφαλίζει απρόσκοπτη λειτουργία θέρμανσης και αφύγρανσης ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες εξωτερικού περιβάλλοντος.

Έξυπνη προθέρμανση

Αυτόματος έλεγχος της θερμοκρασίας του εσωτερικού ψυκτικού στοιχείου την περίοδο του χειμώνα, ώστε το κλιματιστικό να ξεκινά τη λειτουργία θέρμανσης με μια μικρή χρονοκαθυστέρηση για να μην παράγονται ψυχρά ρεύματα στο χώρο.

Προστασία Κυκλώματος

από τις διακυμάνσεις της ηλεκτρικής τάσης για εύρος από 168 έως 264 Volts.

Ευελιξία Εγκατάστασης

 • Συμπαγής Σχεδιασμός: Χάρη στις μικρές της διαστάσεις, η κασέτα μπορεί να τοποθετηθεί σε όλα τα είδη ψευδοροφής. Είναι ιδανική τόσο για γραφεία όσο και για μεγάλους χώρους.
 • Πλαϊνή έξοδος αέρα: Η μονάδα διαθέτει πλευρική έξοδο αέρα που μπορεί να συνδεθεί με εύκαμπτο αεραγωγό για τον κλιματισμό παρακείμενων χώρων, από την ίδια μονάδα.
 • Εισαγωγή νωπού αέρα: Ένα μοτέρ αερισμού μπορεί να εγκατασταθεί στον αγωγό φρέσκου αέρα, συνδεδεμένο στον σύνδεσμο αερισμού και να λειτουργεί μαζί με τον εσωτερικό ανεμιστήρα για την αύξηση του όγκου του φρέσκου αέρα.
 • Εφεδρικές θύρες ξηρής επαφής: Με τις εφεδρικές θύρες, μπορεί να συνδεθεί εύκολα ένας απομακρυσμένος διακόπτης για τηλεχειρισμό. Η ενσωματωμένη πλακέτα PCB μπορεί να παράγει ένα σήμα συναγερμού, το οποίο μπορεί να συνδεθεί σε μια εξωτερική λυχνία συναγερμού ή σε μετρητή κραδασμών.
 • Ροή αέρα 360º: Οι κασέτες μεγέθους από 24.000 έως 60.000 BTU μπορούν να διανέμουν τη ροή του αέρα ομοιόμορφα προς όλες τις κατευθύνσεις, χωρίς «τυφλά σημεία», επιτυγχάνοντας έτσι την ίδια θερμοκρασία σε όλο το χώρο.
 • Ενσωματωμένη αντλία αποστράγγισης: Η αντλία αποστράγγισης μπορεί να απομακρύνει το νερό συμπύκνωσης από τη μονάδα, σε ύψος έως 750 mm. Η σωλήνωση αποστράγγισης μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα, ακόμη και σε στενούς χώρους.
 • Διαστάσεις συμβατές με όλα τα συστήματα ψευδοροφών.
 • Εύκολη πρόσβαση στα βασικά εξαρτήματα της μονάδας, με απλό άνοιγμα της γρίλιας ή αφαίρεση του μπροστινού πάνελ.
 • Επιλογή ενσύρματου (προαιρετικός εξοπλισμός) ή ασύρματου χειριστηρίου (βασικός εξοπλισμός).

Εσωτερικές μονάδες Carrier τύπου καναλάτες

3D DC Inverter

Η σειρά διαθέτει μοτέρ ανεμιστήρα τεχνολογίας DC Inverter, εξασφαλίζοντας έτσι μέγιστη απόδοση με μικρή κατανάλωση ενέργειας ακόμα και σε δυσμενείς συνθήκες λειτουργίας. Ο ψηφιακός έλεγχος της λειτουργίας γίνεται με την τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονική πλακέτα ελέγχου (microprocessor) για μέγιστη διασφάλιση καλής λειτουργίας.

Προγραμματισμός Λειτουργίας

Μπορείτε να προγραμματίσετε τη λειτουργία της μονάδας συγκεκριμένες ώρες, στον τρόπο λειτουργίας και με τις ρυθμίσεις θερμοκρασίας που επιθυμείτε.

Λειτουργία Ύπνου

Αυτή η λειτουργία εξοικονομεί ενέργεια και βελτιώνει τις συνθήκες του περιβάλλοντος στη διάρκεια της νύχτας. Η ρυθμισμένη θερμοκρασία μειώνεται κατά 1°C την ώρα στη λειτουργία ψύξης ή αυξάνεται κατά 1°C την ώρα στη λειτουργία θέρμανσης, για τις πρώτες 2 ώρες λειτουργίας. Στη συνέχεια, η μονάδα λειτουργεί στη νέα θερμοκρασία για 5 ώρες και μετά απενεργοποιείται αυτόματα.

Λειτουργία αφύγρανσης

που απαλλάσσει το χώρο σας από την ανεπιθύμητη υγρασία.

Λειτουργία Turbo

για την επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας γρήγορα και αποδοτικά.

Αυτόματη επανεκκίνηση

με τις προηγούμενες ρυθμίσεις μετά από διακοπή του ρεύματος.

Αυτόματη απόψυξη

που αποτρέπει το πάγωμα του εξατμιστή και εξασφαλίζει απρόσκοπτη λειτουργία θέρμανσης και αφύγρανσης ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες εξωτερικού περιβάλλοντος.

Έξυπνη προθέρμανση

Αυτόματος έλεγχος της θερμοκρασίας του εσωτερικού ψυκτικού στοιχείου την περίοδο του χειμώνα, ώστε το κλιματιστικό να ξεκινά τη λειτουργία θέρμανσης με μια μικρή χρονοκαθυστέρηση για να μην παράγονται ψυχρά ρεύματα στο χώρο.

Προστασία Κυκλώματος

από τις διακυμάνσεις της ηλεκτρικής τάσης για εύρος από 168 έως 264 Volts.

Ευελιξία Εγκατάστασης

 • Λεπτή σχεδίαση: Η μονάδες έχουν λεπτή σχεδίαση με μειωμένο ύψος, κατάλληλο για εγκαταστάσεις σε εφαρμογές με περιορισμένο διαθέσιμο ύψος.
 • Δίοδη είσοδος αέρα: Η μονάδα προσφέρει τη δυνατότητα εισαγωγής αέρα από την πίσω και την κάτω πλευρά, για πιο ευέλικτη εγκατάσταση.
 • Εισαγωγή νωπού αέρα: Ένα μοτέρ αερισμού μπορεί να εγκατασταθεί στον αγωγό φρέσκου αέρα, συνδεδεμένο στον σύνδεσμο αερισμού και να λειτουργεί μαζί με τον εσωτερικό ανεμιστήρα για την αύξηση του όγκου του φρέσκου αέρα.
 • Αυξημένη εξωτερική στατική πίεση: Η βελτιστοποιημένη σχεδίαση σπείρας αέρα μπορεί να παρέχει υψηλότερη εξωτερική στατική πίεση.
 • Εφεδρικές θύρες ξηρής επαφής: Με τις εφεδρικές θύρες, μπορεί να συνδεθεί εύκολα ένας απομακρυσμένος διακόπτης για τηλεχειρισμό. Η ενσωματωμένη πλακέτα PCB μπορεί να παράγει ένα σήμα συναγερμού, το οποίο μπορεί να συνδεθεί σε μια εξωτερική λυχνία συναγερμού ή σε μετρητή κραδασμών.
 • Η πρόσβαση σε όλα τα εξαρτήματα εξασφαλίζεται με την απλή αφαίρεση της γρίλιας.
 • Ενσωματωμένη αντλία αποστράγγισης*: Η αντλία αποστράγγισης μπορεί να απομακρύνει το νερό συμπύκνωσης από τη μονάδα, σε ύψος έως 750 mm. Η σωλήνωση αποστράγγισης μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα, ακόμη και σε στενούς χώρους (προαιρετικό).
 • Επιλογή ενσύρματου (βασικός εξοπλισμός) ή ασύρματου χειριστηρίου (προαιρετικός εξοπλισμός).

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να συνεχίσετε

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζεται προβλήματα με το λογαριασμό σας παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή