Θερμαντικά Σώματα Υγραερίου

Στην εταιρία Η/Μ ΕΡΓΑ – ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ η απόδοση, η οικονομία και πάνω από όλα η ασφάλεια λειτουργίας αποτελούν τα βασικότερα χαρακτηριστικά για την επιλογή μιας συσκευής θέρμανσης με υγραέριο.
Μελετάμε, προτείνουμε και εγκαθιστούμε συσκευές θέρμανσης με υγραερίου τόσο για εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους.
Η προμήθεια φιαλών υγραερίου επώνυμων εταιριών στις καλύτερες τιμές της αγοράς, όσο και δεξαμενών υγραερίου για μεγαλύτερες απαιτήσεις κατανάλωσης συμπληρώνουν την εφαρμογή και υποστήριξη των συσκευών θέρμανσης με υγραέριο.
Μερικές από τις αυτόνομες συσκευές θέρμανσης με υγραέριο για εσωτερικούς αλλά και για εξωτερικούς χώρους που προτείνουμε, είναι:

Αυτόνομα θερμαντικά σώματα υγραερίου.
Αποτελούν ιδανικές περιπτώσεις για εξοχικές κατοικίες, καταστήματα και γραφεία.
Είναι εύκολα στην εγκατάσταση, δεν απαιτούν μεγάλες παρεμβάσεις στους τοίχους και δεν χρειάζονται καμινάδα.
Είναι κλειστού θαλάμου καύσης, αυτόνομα, προγραμματιζόμενης λειτουργίας και ταχύτατης απόδοσης. Λειτουργούν άψογα ακόμα και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος, με υψηλή απόδοση, χαμηλή κατανάλωση και ελάχιστα καυσαέρια.

Θερμαντικά σώματα ακτινοβολίας

Χρησιμοποιούν ως καύσιμο το υγραέριο ή το φυσικό αέριο. Ακτινοβολούν την θερμότητά τους μέσω των κατόπτρων που διαθέτουν, επιτυγχάνοντας έτσι τη θέρμανση μεμονωμένων χώρων εργασίας, ζεσταίνοντας επιφάνειες και όχι όγκο.

Θερμάστρες υγραερίου - υπαίθριων χώρων FALO

Το FALO είναι θερμάστρα υπαίθριων χώρων, το οποίο χρησιμοποιεί ως καύσιμο το φυσικό αέριο ή το υγραέριο. Είναι φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα και αλουμίνιο. Η ισχύς του είναι 7,5 kw και η κατανάλωσή του 750 gr3/h.

Σόμπες υγραερίου

Αποτελούν κλασσική και παραδοσιακή λύση για τη θέρμανση χώρων κατοικιών και καταστημάτων.

Αερολέβητες

Αερολέβητας υγραερίου & φυσικού αερίου εξωτερικής εγκατάστασης για βιομηχανικούς χώρους, συνεργεία και θερμοκήπια.

Spider

Η σειρά SPIDER είναι κρεμάστρες θερμάστρες υπαίθριων χώρων, οι οποίες χρησιμοποιούν για καύσιμο φυσικό αέριο και υγραέριο.

Κανονάκια υγραερίου

Αερόθερμα αερίου ανοικτής καύσης. Ιδανική λύση για θέρμανση βιομηχανικών και βιοτεχνικών χώρων χαμηλού ύψους. Εφαρμογή σε θερμοκήπια, πτηνοτροφεία και χοιροτροφεία.

Φυλλάδιο

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να συνεχίσετε

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζεται προβλήματα με το λογαριασμό σας παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή