ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

CARRIER AQUASNAP 30AWH
Αντλία Θερμότητας Αέρος – Νερού

Οι αντλίες θερμότητας Carrier – AquaSnap 30AWH αποτελούν την ιδανική λύση για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, αυτόνομης εγκατάστασης σε πλήθος νεόδμητων ή ανακαινιζόμενων κτηρίων όπως κατοικίες, καταστήματα, μικρά ξενοδοχεία, γραφεία κ.α.
Η αντλία θερμότητας 30AWΗ της Carrier προσφέρει εντυπωσιακή ενεργειακή απόδοση, μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα σε υφιστάμενο κτίριο και μπορεί επίσης να συνεργαστεί με λέβητα πετρελαίου ή αερίου για την μέγιστη άνεση λειτουργίας και εξοικονόμηση ενέργειας ανεξαρτήτου χαμηλής θερμοκρασίας περιβάλλοντος, ενώ στο εσωτερικό του κτιρίου συνεργάζεται με πλήθος συστημάτων νερού όπως θερμαντικά σώματα, ενδοδαπέδια θέρμανση, τερματικές μονάδες νερού (Fan Coil Units).
Για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης η 30AWΗ της Carrier συνεργάζεται με θερμοδοχεία (boilers), με κατάλληλη επιφάνεια εναλλάκτη και μέσω αυτών και με ηλιακούς συλλέκτες.
Η αντλία θερμότητας 30AWΗ της Carrier είναι κατάλληλη για θέρμανση, ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης με μοντέλα ονομαστικών αποδόσεων σε θέρμανση από 4 έως 15 kW και ψύξης από 3 έως16 kW αντίστοιχα.
Η 30AWΗ της Carrier διατίθενται σε μοντέλα μονοφασικά ή τριφασικά, μόνο θέρμανση ή ψύξη/θέρμανση με ή χωρίς ενσωματωμένο υδραυλικό τμήμα.
Πέρα από το πλήθος εφαρμογών της αντλίας θερμότητας 30AWΗ της Carrier σε κτιριακές και οικιακές εγκαταστάσεις θέρμανση ή και ψύξη των χώρων της κατοικίας και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης για τους χρήστες του κτιρίου, από τις ποιο διαδεδομένες επίσης εφαρμογές της αντλίας 30AWΗ είναι η παραγωγή ζεστού νερού χρήσης σε μικρά ή μεγάλα ξενοδοχεία και επιχειρήσεις.

ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η έκδοση 30AW της Carrier με ενσωματωμένο υδραυλικό τμήμα (αντλία νερού, δοχείο διαστολής, αυτόματο εξαεριστικό και βαλβίδα εκτόνωσης πίεσης νερού) προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία και ευκολία εγκατάστασης.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ

Υβριδική τεχνολογία inverter DC που ρυθμίζει τις στροφές του συμπιεστή ανάλογα με το φορτίο, Επίτευξη σταθερών και ελεγχόμενων θερμοκρασιών χωρίς διακυμάνσεις. Θέρμανση τις κρύες ημέρες με θερμοκρασία εξωτερικού περιβάλλοντος έως και -20°C αλλά και ενεργειακή αποδοτική ψύξη το καλοκαίρι.

Μειωμένος θόρυβος σε όλα τα κινούμενα μέρη. Χρήση του διπλού περιστροφικού συμπιεστή, νέα σχεδίαση του αξoνικού ανεμιστήρα, διπλή μόνωση για το συμπιεστή και νέος αποσβεστήρας κραδασμών για τα δονούμενα εξαρτήματα

Ζεστό Νερό Χρήσης: Με θερμοκρασία εξόδου νερού έως τους 60°C, η μονάδα 30AW της Carrier είναι ιδανική για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης όλο το χρόνο σε κατοικίες, επαγγελματικές εφαρμογές και μικρές ή μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες.

ΥΨΗΛΗ ΕΤΗΣΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Ο βαθμός ενεργειακής αποδοτικότητα της μονάδας inverter υπολογίζεται στην ονομαστική τιμή ισχύος της μονάδας δηλαδή οι συμπιεστές λειτουργούν στο 100% της απόδοσής τους. Στην πράξη, όμως, η μονάδα λειτουργεί με χαμηλότερες στροφές συμπιεστή (μερικό φορτίο) στο 75% του συνολικού χρόνου λειτουργίας της. Εδώ, η τεχνολογία inverter της Carrier επιτυγχάνει έναν από τους υψηλότερους βαθμούς ενεργειακής αποδοτικότητας.

Δωρεάν Μελέτη

Δωρεάν υπολογισμός της αντλίας θερμότητας για την εφαρμογή σας

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να συνεχίσετε

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζεται προβλήματα με το λογαριασμό σας παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή