Υβριδικη Αντλία θερμότητας αέρος - νερού Daikin Altherma με ενσωματωμένο λέβητα συμπύκνωσης φυσικού αερίου – υγραερίου Split - Διαρούμενη Υψηλών Θερμοκρασιών (80 oC) με άμεση παραγωγή ζεστού νερού χρήσης

Θέρμανση, ψύξη, ζεστό νερό χρήσης, τέλειες συνθήκες άνεσης.
Η υβριδική αντλία θερμότητας της Daikin είναι ένα συστήματα παραγωγής ψύξης και θέρμανσης και άμεσης παραγωγής ζεστού νερού χρήσης.
Η Υβριδική αντλία θερμότητας της Daikin αποτελεί τέλεια επιλογή σε πολλές περιπτώσεις εφαρμογών σε σχετικά μικρές κατοικίες ακόμα και εξοχικές που μπορεί να περιλαμβάνουν ενδοδαπέδια θέρμανση ή θερμαντικά σώματα νερού ή/και τερματικές μονάδες αέρος – νερού (fan coil units) .

Σκέφτεται, αναλύει, επιλέγει, εξοικονομεί

Τον πιο οικονομικό τρόπο λειτουργίας, ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία, τις τιμές ενέργειας και τις ανάγκες σε θέρμανση του κτιρίου μας.
Η Υβριδική αντλία θερμότητας της Daikin συνδυάζει δύο πηγές θερμότητες σε ένα μηχάνημα δηλαδή μια αντλία θερμότητας αέρος – νερού και έναν λέβητα συμπύκνωσης αερίου – υγραερίου στην ίδια συσκευή. Σκοπός της είναι, σε λειτουργία θέρμανσης να δουλεύει η αντλία θερμότητας μέχρι κάποια θερμοκρασία του εξωτερικού περιβάλλοντος, η ταυτόχρονη λειτουργία της αντλίας θερμότητας και του λέβητα όταν η θερμοκρασία του εξωτερικού περιβάλλοντος είναι αρκετά χαμηλή και μόνο η λειτουργία του λέβητα όταν η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι ακόμα πιο χαμηλή.
Ενημερώνοντας το λογισμικό του μηχανήματος με τις τρέχουσες τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος και του φυσικού αερίου ή υγραερίου, αναλύει αυτόματα για εμάς με βάση τις τιμές της ενέργειας, τις συνθήκες θερμοκρασίας του περιβάλλοντος και τις ανάγκες θέρμανσης του σπιτιού μας, την βέλτιστη λειτουργία της αποφασίζοντας αν θα εκμεταλλευτεί μόνο την αντλία θερμότητας ή αν θα λειτουργήσει ταυτόχρονα και τον λέβητα αερίου είτε αν θα σταματήσει εντελώς την λειτουργία της αντλίας θερμότητας και θα εξακολουθήσει μόνο με τον λέβητα. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνει υψηλό βαθμό απόδοσης και μεγαλύτερη οικονομία ειδικά όταν οι εφαρμογές γίνονται σε τόπους με ιδιαίτερα ψυχρά κλίματα.

Άμεση παραγωγή ζεστού νερού χρήσης κατευθείαν με το άνοιγμα της βρύσης.

Η υβριδική αντλία θερμότητας της Daikin έχει τη δυνατότητα άμεσης παραγωγής ζεστού νερού για τις ανάγκες του κτιρίου μας μέσω του εναλλάκτη του λέβητα αερίου – υγραερίου που διαθέτει. Έτσι δεν απαιτείται η τοποθέτηση επιπλέον θερμοδοχείου (boiler) για το ζεστό νερό χρήσης.

Επίτοιχη εσωτερική μονάδα, γρήγορη και εύκολη στην εγκατάσταση.

Η υβριδική αντλία θερμότητας της Daikin είναι μια διαιρούμενη (split) αντλία θερμότητας και ενσωματώνει τον λέβητα συμπύκνωσης αερίου στην εσωτερική υδραυλική μονάδα, καθώς και τον απαραίτητο υδραυλικό τμήμα του συστήματος (κυκλοφορητή, δοχείο διαστολής, βαλβίδα ασφαλείας, πλήρωση νερού).

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να συνεχίσετε

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζεται προβλήματα με το λογαριασμό σας παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή