Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού
LG Therma V Split - Διαιρούμενες
Υψηλών Θερμοκρασιών (80 oC)

Το THERMA V Split υψηλών θερμοκρασιών παρέχει ζεστό νερό θερμοκρασίας έως 80˚C. Είναι κατάλληλο για σπίτια με κακή μόνωση ή παλιά καλοριφέρ. Χρησιμοποιείται και για νερό οικιακής χρήσης, όπου απαιτείται υψηλή θερμοκρασία νερού σύμφωνα με τους κανονισμούς. Το THERMA V Split υψηλών θερμοκρασιών μπορεί να αντικαταστήσει εύκολα το λέβητα.

Η λειτουργία της THERMA V Split - υψηλών θερμοκρασιών

Η θερμότητα που δημιουργείται από την εξωτερική μονάδα μέσω εναλλαγής θερμότητας με τον εξωτερικό αέρα, μεταφέρεται στην εσωτερική μονάδα παρέχοντας θέρμανση και ζεστό νερό.

Υψηλότερη απόδοση με τεχνολογία Cascade

Μέσα από 2 κύκλους του κυκλώματος ψυκτικού μέσου, η τεχνολογία Cascade μπορεί να παράγει ζεστό νερό έως 80˚C.

Άνετη θέρμανση ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες

Μέσω της Λειτουργίας Καιρικών Συνθηκών, η θερμοκρασία εκροής νερού ακολουθεί αυτόματα την εξωτερική θερμοκρασία. Εάν η εξωτερική θερμοκρασία μειωθεί, η θερμαντική ικανότητα για το σπίτι θα αυξηθεί αυτόματα προκειμένου να διατηρηθεί η θερμοκρασία στον χώρο.

Γρήγορη και αξιόπιστη θέρμανση μέσω Smart Sensor

Το μοναδικό σύστημα Smart Sensor της LG με τεχνολογία ελέγχου πίεσης και θερμοκρασίας, ανιχνεύει απευθείας την πίεση για ταχύτερη και ακριβέστερη απόκριση στη διακύμανση φορτίου.

Παραγωγή ζεστού νερού χρήσης

Η αντλία θερμότητας THERMA V Split - υψηλών θερμοκρασιών αποτελεί την ποιο αξιόπιστη λύση και στις περιπτώσεις που χρειαζόμαστε την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης σε επαγγελματικές μονάδες, βιοτεχνίες και βιομηχανίες καθώς επίσης σε μικρά αλλά και μεγάλα ξενοδοχεία.

Απεριόριστοι συνδυασμοί, απεριόριστη ισχύς θέρμανσης. Εξωτερική μονάδα MULTI V σε συνδυασμό με εσωτερικές μονάδες Hydro Kit υψηλών θερμοκρασιών της LG Ο μοναδικός και καινοτόμος συνδυασμός των εξωτερικών μονάδων ανάκτησης θερμότητας MULTI V της LG με εσωτερικές μονάδες Hydro Kit υψηλών θερμοκρασιών της LG δίνει την δυνατότητα εφαρμογών σε συστήματα θέρμανσης κατοικιών και κτιριακών εγκαταστάσεων όπου απαιτούνται υψηλές θερμοκρασίες νερού, ανεξαρτήτου του μεγέθους της κατοικίας ή του κτιρίου. Επίσης ο παραπάνω συνδυασμός σε συνεργασία με τα αντίστοιχα θερμοδοχεία (boilers) δίνει την απόλυτη λύση για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης σε επαγγελματικές μονάδες, βιοτεχνίες και βιομηχανίες καθώς επίσης σε ξενοδοχεία, ανεξάρτητα των αναγκών σε όγκο ζεστού νερού χρήσης.

Πολύπλοκες ανάγκες, ευέλικτες λύσεις Εξωτερική μονάδα MULTI V σε συνδυασμό με εσωτερικές μονάδες Hydro Kit χαμηλών και υψηλών θερμοκρασιών της LG

Οι ανάγκες του κτιρίου σας ή της κατοικίας σας μπορεί να συνδυάζουν απαιτήσεις σε θέρμανση ή και ψύξη με συστήματα χαμηλών θερμοκρασιών νερού όπως π.χ ενδοδαπέδια θέρμανση ή τερματικές μονάδες αέρα – νερού (fan coil units) ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν ανάγκες θέρμανσης με υψηλές θερμοκρασίες νερού όπως π.χ κάποιοι χώροι του κτιρίου σας ή δωμάτια της κατοικίας σας που διαθέτουν θερμαντικά σώματα. Μπορεί επίσης να υπάρχουν δωμάτια του ξενοδοχεία σας που διαθέτουν τερματικές μονάδες αέρα – νερού (fan coil units) όμως παράλληλα υπάρχουν και οι ανάγκες θέρμανσης των θερμοδοχείων (boilers) για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης σε υψηλή θερμοκρασία. Ο μοναδικός και καινοτόμος συνδυασμός των εξωτερικών μονάδων ανάκτησης θερμότητας MULTI V της LG με εσωτερικές μονάδες Hydro Kit ψύξης/θέρμανσης χαμηλών θερμοκρασιών (50 oC) ταυτόχρονα με εσωτερικές μονάδες Hydro Kit μόνο θέρμανσης υψηλών θερμοκρασιών (80 oC) της LG δίνει την δυνατότητα εφαρμογών σε συστήματα θέρμανσης ή και ψύξης κατοικιών και κτιριακών εγκαταστάσεων όπου απαιτούνται υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες νερού, ανεξαρτήτου του μεγέθους της κατοικίας ή του κτιρίου. Επίσης ο παραπάνω συνδυασμός σε συνεργασία με τα αντίστοιχα θερμοδοχεία (boilers) δίνει την απόλυτη λύση για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης σε επαγγελματικές μονάδες, βιοτεχνίες και βιομηχανίες καθώς επίσης σε ξενοδοχεία, ανεξάρτητα των αναγκών σε όγκο ζεστού νερού χρήσης ενώ ταυτόχρονα συνεργάζονται με τα συστήματα χαμηλών θερμοκρασιών νερού όπως π.χ ενδοδαπέδια θέρμανση ή τερματικές μονάδες αέρα – νερού (fan coil units) που μπορεί να διαθέτουν τα δωμάτια του ξενοδοχείου σας ή τα γραφεία της επιχείρησή σας.

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να συνεχίσετε

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζεται προβλήματα με το λογαριασμό σας παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή