Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού
LG Therma V Monoblock R32
Μέσων Θερμοκρασιών (65 oC)

Η πρώτη στον κόσμο R32 Monobloc αντλία θερμότητας προσφέρει παραγωγή ζεστού νερού χρήσης 65ο C. Η LG Therma V R32 Monobloc διαθέτει 100% συμβατότητα με σώματα καλοριφέρ, τερματικές μονάδες αέρος – νερού (fan coil units) και ενδοδαπέδια θέρμανση.

Πώς λειτουργεί η THERMA V R32 Monobloc

Η θερμότητα που δημιουργείται από την εξωτερική μονάδα μέσω εναλλαγής θερμότητας με τον εξωτερικό αέρα, μεταφέρεται στην οικιακή δεξαμενή ζεστού νερού παρέχοντας θέρμανση και ζεστό νερό.

Επαναστατικός συμπιεστής ολίσθησης

Το THERMA V R32 Monobloc είναι εξοπλισμένο με τον Επαναστατικό συμπιεστή ολίσθησης. Αυτό ο εξελιγμένος συμπιεστής εξέλιξε ειδικότερα την υπό κλήση κίνηση ολίσθησης, αυξάνοντας τη συνολική αποδοτικότητα και αξιοπιστία. Επιπρόσθετα, το εύρος λειτουργίας του συμπιεστή έχει βελτιωθεί για λειτουργία από 10 Hz έως 135 Hz.

Περιβαλλοντικά βιώσιμο ψυκτικό

Το THERMA V R32 Monobloc είναι εξοπλισμένο με ψυκτικό R32, το περιβαλλοντικά βιώσιμο ψυκτικό το οποίο φέρει Δυναμικό θέρμανσης πλανήτη του 675,70% χαμηλότερο από τα R410A. Με το ψυκτικό R32, το THERMA V R32 Monobloc είναι άκρως ενεργειακά αποδοτικό ως μια πιο πράσινη θερμαντική λύση.

Αξιόπιστη θέρμανση

Το THERMA V R32 Monobloc παρέχει αξιόπιστη και ισχυρή θέρμανση για το εσωτερικό περιβάλλον. Μπορεί να λειτουργήσει σε εξαιρετικά ψυχρό καιρό, όπως -25°C. Επιπλέον, μπορεί να προσφέρει θερμοκρασίες νερού χρήσης έως το μέγιστο των 65°C.

Έξυπνος έλεγχος θέρμανσης

Το διαισθητικό UI επιτρέπει εύκολη και γρήγορη χρήση με ένα απλό άγγιγμα και οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν περιόδους βάσει του τρόπου ζωής τους. Επιπρόσθετα, η ημερήσια ή μηνιαία παρακολούθηση της κατανάλωσης ισχύος επιτρέπει την αποτελεσματική διαχείριση της ενέργειας.

Εύκολη & Γρήγορη εγκατάσταση

Ως λύση θέρμανσης «όλα-σε-ένα», η εξωτερική μονάδα του THERMA V R32 Monobloc αποτελείται από 3 βασικά εξαρτήματα.

Εξ αποστάσεως έλεγχος από οπουδήποτε

Με την εφαρμογή LG SmartThinQ™, οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν απλά το σύστημα θέρμανσης οποιαδήποτε στιγμή από οπουδήποτε. Η απομακρυσμένη πρόσβαση στο σύστημα θέρμανσης χαρίζει στους χρήστες τη μέγιστη άνεση.

Εύκολη & γρήγορη συντήρηση

Το τηλεχειριστήριο μπορεί να αποθηκεύσει έως 50 σημεία του ιστορικού, δίνοντας τη δυνατότητα της εύκολης αναγνώρισης των αιτιών δυσλειτουργίας ή των σφαλμάτων χρησιμοποιώντας τα δεδομένα ιστορικού ώστε να προτείνει λύσεις.

Εύκολη συντήρηση

Εύκολη συντήρηση Μια «όλα-σε-ένα» λύση θέρμανσης με ενσωματωμένα κύρια εξαρτήματα η οποία επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση χωρίς επιπλέον εργασία σωληνώσεων ψυκτικού. Οι εγκαταστάτες μπορούν εύκολα να ελέγξουν και να παρέχουν τη συντήρηση αφαιρώντας 3 βίδες. Επιπρόσθετα, έχουν εγκατασταθεί στραγγιστικά νερού για ευκολία πρόσβασης στην αποστράγγιση.

Ρύθμιση πριν την εγκατάσταση

Βάσει των πληροφορίων στην ιστοσελίδα εγκατάστασης, οι εγκαταστάτες μπορούν να προετοιμάσουν τις ρυθμίσεις μέσω του LG THERMA V Configurator και να αποθηκεύσουν τα δεδομένα στην κάρτα μνήμης. Έπειτα οι εγκαταστάτες μπορούν απλά να τοποθετήσουν την κάρτα μνήμης του τηλεχειριστηρίου και να ενεργοποιήσουν τα δεδομένα ρυθμίσεων.
Η αντλία θερμότητας Therma V Monoblock R32 της LG προσφέρει εντυπωσιακή ενεργειακή απόδοση, μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα σε υφιστάμενο κτίριο και μπορεί επίσης να συνεργαστεί με λέβητα πετρελαίου ή αερίου για την μέγιστη άνεση λειτουργίας και εξοικονόμηση ενέργειας ανεξαρτήτου χαμηλής θερμοκρασίας περιβάλλοντος. Για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης η Therma V Monoblock R32 της LG συνεργάζεται με θερμοδοχεία (boilers), με κατάλληλη επιφάνεια εναλλάκτη και μέσω αυτών και με ηλιακούς συλλέκτες. Η αντλία θερμότητας Therma V Monoblock R32 της LG είναι κατάλληλη για θέρμανση, ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης με μοντέλα ονομαστικών αποδόσεων σε θέρμανση από …… έως …… kW και ψύξης από ……. έως…….. kW αντίστοιχα. Η Therma V Monoblock R32 της LG διατίθενται σε μοντέλα μονοφασικά ή τριφασικά, για ψύξη και θέρμανση.

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να συνεχίσετε

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζεται προβλήματα με το λογαριασμό σας παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή