Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού
LG Therma V Split
Διαιρούμενες Χαμηλών Θερμοκρασιών (58 oC)

Ο νέος διαιρούμενος τύπος προσφέρει βελτιωμένη εξωτερική σχεδίαση. Με την αφαίρεση του καλύμματος του μπροστινού πάνελ, τη στρογγυλοποίηση/ στρογγύλευση των ακμών του και την ενσωμάτωση ελαφρύτερων εσωτερικών μονάδων, παρέχει αναβαθμισμένες λειτουργίες, καθώς και μια πιο εκλεπτυσμένη λύση θέρμανσης για το σπίτι σας.

Βελτιωμένη σχεδίαση με φιλικό ελεγκτή θέρμανσης

Ο ελεγκτής θέρμανσης διαθέτει βελτιωμένο UX με ευρεία, έγχρωμη οθόνη LCD 4,3 ιντσών, γυάλινη πρόσοψη και πάνελ αφής LED. Αυτά τα νέα σχεδιαστικά στοιχεία εμπλουτίζουν την εμπειρία του χρήστη.

H λειτουργία της THERMA V Split

Η θερμότητα που δημιουργείται από την εξωτερική μονάδα μέσω εναλλαγής θερμότητας με τον εξωτερικό αέρα, μεταφέρεται στην εσωτερική μονάδα παρέχοντας θέρμανση και ζεστό νερό.

Ενεργειακή απόδοση με την τεχνολογία LG Inverter

Η LG έχει αποκομίσει εκτεταμένη τεχνογνωσία στις τεχνολογίες συμπιεστών και μοτέρ, δηλαδή την καρδιά της ενεργειακής απόδοσης. Η τεχνολογία LG Inverter βελτιστοποιεί την απόδοση μειώνοντας το ενεργειακό κόστος , καθώς για τη λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο όση ενέργεια απαιτείται.

Άνετη θέρμανση με το Seasonal Auto Mode

Το Seasonal Auto Mode ρυθμίζει αυτόματα τη λειτουργία θέρμανσης και ψύξης, καθώς και το ζεστό νερό βάσει της εξωτερικής θερμοκρασίας.

Γρήγορη και αξιόπιστη θέρμανση μέσω Smart Sensor

Το μοναδικό σύστημα Smart Sensor της LG με τεχνολογία ελέγχου πίεσης και θερμοκρασίας, ανιχνεύει απευθείας την πίεση για ταχύτερη και ακριβέστερη απόκριση στη διακύμανση φορτίου.

Λειτουργία
έκτακτης ανάγκης

Σε περίπτωση ξαφνικού σφάλματος, το THERMA V συνεχίζει να παράγει θερμότητα μέχρι την ώρα του σέρβις. Σε περίπτωση μικρού σφάλματος συνήθως λόγω βλάβης αισθητήρα, ο κύκλος λειτουργίας της αντλίας θερμότητας ενεργοποιείται αναγκαστικά. Σε σημαντικά σφάλματα λόγω ελαττωματικών εξαρτημάτων, η θέρμανση εξασφαλίζεται από ηλεκτρικό θερμαντήρα.

Για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης η Therma V Split της LG συνεργάζεται με θερμοδοχεία (boilers), με κατάλληλη επιφάνεια εναλλάκτη και μέσω αυτών και με ηλιακούς συλλέκτες. Η αντλία θερμότητας Therma V Split της LG είναι κατάλληλη για θέρμανση, ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης με μοντέλα ονομαστικών αποδόσεων σε θέρμανση από …… έως …… kW και ψύξης από ……. έως…….. kW αντίστοιχα. Η Therma V Split της LG διατίθενται σε μοντέλα μονοφασικά ή τριφασικά, για ψύξη και θέρμανση.

Δωρεάν Μελέτη

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να συνεχίσετε

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζεται προβλήματα με το λογαριασμό σας παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή