Παραγωγή Ζεστού Νερού Χρήσης με Αντλία Θερμότητας

H εταιρία Η/Μ ΕΡΓΑ – ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ εξειδικευμένη στα κεντρικά συστήματα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, θέρμανσης και κλιματισμού προτείνει σε ξενοδοχεία και επαγγελματικές εφαρμογές κάθε μεγέθους, νεοαναγειρόμενα ή υφιστάμενα, τον τρόπο για να αυξήσουν άμεσα την κερδοφορία τους και να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους

Ενημερωθείτε για τον τρόπο λειτουργίας των αντλιών θρμότητας

Ζεστά Νερά Χρήσης χωρίς Πετρέλαιο και Αέριο

Οι αντλίες θερμότητας από την Η/Μ ΕΡΓΑ – ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ αποτελούν την πιο συμφέρουσα και αξιόπιστη λύση για ξενοδοχειακές και επαγγελματικές εφαρμογές με απεξάρτηση από το πετρέλαιο ή το αέριο και εξοικονόμηση έως και 70%.

Μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας κατά την λειτουργίας τους με αποτέλεσμα η εγκατάσταση ηλικών συστημάτων να κρίνεται ασύμφορη

Το κόστος λειτουργίας της αντλίας θερμότητας που προτείνει η εταιρία Η/Μ ΕΡΓΑ – ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης είναι τόσο μικρό που η εγκατάσταση ηλιακών συστημάτων είναι οικονομικά ασύμφορη και χωρίς απόσβεση. Με την εφαρμογή ανλιών θερμότητας παραγωγής ζεστού νερού χρήσης δεν απαιτείται δέσμευση των επιφανειών της ταράτσας του κτιρίου από ηλιακά συτήματα, αποδεσμευόμαστε από την πολυπλοκότητα εγκατάστασης και συντήρησης ηλιακών συστημάτων και από τις αστοχίες και βλάβες των ηλιακών στις περιπτώσεις παγωνιάς ή διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος.

Κορυφαία άνεση και αθόρυβη λειτουργία

Η παραγωγή ζεστού νερού χρήσης με αντλία θερμότητας της Η/Μ ΕΡΓΑ – ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ αποτελεί ένα αθόρυβο σύστημα λόγω της τεχνολογίας των μηχανημάτων της εταιρίας μας, που επιτυγχάνεται με σύγρονα συστήματα ελέγχου λειτουργίας και υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Σύγχρονη και πιστοποιημένη τεχνολογία

Oι αντλίες θερμότητας της Η/Μ ΕΡΓΑ - ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ αποτελούν σύγχρονες και πιστοποιημένες τεχνολογικά λύσεις για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Τα μηχανήματα που προτείνει η εταιρία μας είναι δοκισμένα και πιστοποιημένα για την απόδοσή τους σε κάθε συνθήκη λειτουργίας τους.

Εμπειρία
Τεχνογνωσία

Η εταιρία Η/Μ ΕΡΓΑ – ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στη μελέτη και κατασκευή συστημάτων παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, αποτελεί τον εξειδικευμένο συνεργάτη οποιασδήποτε εφαρμογής ζεστού νερού με αντλία θερμότητας. Από τον σχεδιασμό και την επιλογή του κατάλληλου μηχανολογικού εξοπλισμού έως την προμήθεια των μηχανημάτων και συστημάτων, την τεχνική υποστήριξη της εγκατάστασής και την εκκίνηση τους.

After Sales Service - Τεχνική υποστήριξη

Η εταιρία Η/Μ ΕΡΓΑ – ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ εξοπλίζει τα συστήματα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, με μηχανήματα και εξοπλισμό επώνυμων εργοστασίων με πιστοποιημένη ποιότητα κατασκευής. Το after sales service και η τεχνική υποστήριξη πριν αλλά και μετά την πώληση είναι δεδομένη για τους πελάτες μας σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεται η εγκατάσταση. Ανταλλακτικά και συνεργεία επισκευών είναι στη διάθεση του πελάτη για οποιαδήποτε περίπτωση συντήρησης ή επισκευής.

Επιλογή τυποποιημένων συστημάτων παραγωγής ζεστού νερού χρήσης με αντλία θερμότητας από την Η/Μ ΕΡΓΑ – ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ

Γεωγραφική ζώνη: Μέση ζώνη

Θερμοκρασιακό προφίλ: Αθήνας

Έως 3 δωμάτια

4 έως 8 δωμάτια

9 έως 12 δωμάτια

13 έως 20 δωμάτια

Έως 8 δωμάτια

9 έως 13 δωμάτια

14 έως 23 δωμάτια

24 έως 30 δωμάτια

Γεωγραφική ζώνη: Βόρεια ζώνη

Θερμοκρασιακό προφίλ: Θεσσαλονίκης

Έως 3 δωμάτια

4 έως 8 δωμάτια

9 έως 12 δωμάτια

Έως 7 δωμάτια

8 έως 12 δωμάτια

13 έως 17 δωμάτια

18 έως 25 δωμάτια

Γεωγραφική ζώνη: Νότια ζώνη

Θερμοκρασιακό προφίλ: Ηράκλειο Κρήτης

Έως 5 δωμάτια

6 έως 10 δωμάτια

11 έως 14 δωμάτια

15 έως 22 δωμάτια

Έως 10 δωμάτια

11 έως 15 δωμάτια

16 έως 25 δωμάτια

26 έως 34 δωμάτια

Δωρεάν Μελέτη και Προσφορά

Με ένα κλίκ, η υπηρεσία p-engineer της εταρίας, θα σας αποστείλει μια εμπειιστατωμένη μελέτη και προσφορά για τον τρόπο, το κόστος και το οκοινομικό όφελος εγκατάστασης συστήματος παραγωγής ζεστού νερού χρήσης με αντλία θερμότητας, για την δική σας εφαρμογή.
Δείτε αναλυτικές περιγραφές και τεχνικά χαρακτηριστικά των αντλιών θερμότητας από την εταιρία Η/Μ ΕΡΓΑ – ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ για τα συστήματα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να συνεχίσετε

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζεται προβλήματα με το λογαριασμό σας παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή